Chodzi oto że pośrednik albo jakiś cwaniak gra starszym osobą na emocjach chodzi nawiazuje kontakt rozmawia ogólnie próbuje się zaprzyjaźnić i opowiada jaka to ma sytuację że nie mają gdzie mieszkać itd..kupuja mieszkanie za 20%-50% ceny sprzedają i dalej robią takie walki a ulotka ma to uwiarygodnić że ręcznie pisana oto a drukują tego tysiące
@Mirekzkolega: Dobrze, że się dowiedziałam o istnieniu tego tagu. U mnie od kilku lat notorycznie wrzucają takie "odręcznie pisane" kartki i zaśmiecają tym skrzynkę. Ja myślałam, że jest tutaj takie parcie na mieszkanie ze względu na okolicę (wszędzie blisko). Niedługo dorzucę coś od siebie, może się to wreszcie skończy ( ͡°͜ʖ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci #natropieflipperow #olx
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Chodzi oto że pośrednik albo jakiś cwaniak gra starszym osobą na emocjach chodzi nawiazuje kontakt rozmawia ogólnie próbuje się zaprzyjaźnić i opowiada jaka to ma sytuację że nie mają gdzie mieszkać itd..kupuja mieszkanie za 20%-50% ceny sprzedają i dalej robią takie walki a ulotka ma to uwiarygodnić że ręcznie pisana oto a drukują tego tysiące
I jeszcze to, zebym nie zapomnial.
@Mirekzkolega: ( ͡° ʖ̯ ͡°)