Aktywne Wpisy
WielkiNos +182
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
Ksiega_dusz +16
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Kto był najlepszym prezydentem III RP?
@tomislawniepelka: to choroba zawodowa, nie można go za to winić
Komentarz usunięty przez moderatora
Kaczyńskiemu nie wiedziałem co wymyślić
Dodatkowo tylko jeden prezydent wygral wybory w pierwszej turze
Zwycięzca moze byc tylko jeden- Aleksander Kwaśniewski
- Co?! Wykopków #!$%@?ło!
A potem chcesz sam zagłosować i patrzysz na listę...
@ZdolnyAleLeniwy: obiektywnie to on był gorszy od Komorowskiego o pare długości, udowodnij mnie źle
W ogóle jakim cudem Komorowski jest niżej od Kaczyńskiego i Dudy? Może i był mdły i momentami żenujący, ale nie przynosił takiego wstydu, jak ci dwaj, nie rozwalił kraju ani nawet samolotu ( ͡°
Poza tym wetował ustawy głównie opozycji, a nie kiedy rządziło już SLD. Trudno, żeby oczekiwać od prezydenrta wywodzącego się z partii X, żeby wetował jej ustawy skoro się z nimi zgadza.