Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Najbardziej śmieszą negacjonisci xD ich próby marginalizacji choroby w imię własnego komfortu psychicznego.
1. Bo grypa
Koronawirus wykazuje trochę niższy poziom zakażenia niż wirus grypy. Za to śmiertelność koronawirusa to 3-4% (i może będzie więcej) a grypa 0,038%. Sto razy więcej.
2. Bo umierają tylko starzy.
Wg The Lancet największą grupa ICU (intensywna opieka) to 25-49 lat. Chociaż faktycznie praktycznie brak ICU w grupie <18
3. Bo umierają tylko chorzy na choroby przewlekle.
Fakt jest ich stosunkowo dużo, ale jest dużo przypadków śmierci wśród grup healthy and nosmoker.
4. Bo to tylko Chińczyków atakuje, bo czytałem na wykopie, że białko.
Bzdura, na OIOMIE w Niemczech leży już 3 rodowitych Niemców. W Kanadzie 2 Kanadyjczyków. W innych krajach nawet mi się nie chciało szukać. Ba nawet w Chinach są przypadki białych ludzi w szpitalach.
5. Bo w Chinach opieka medyczna to g---o.
Może 20 lat temu, teraz jest niższa niż zachodnią europejskia czy amerykańska, ale stoi na podobnym poziomie jak Polska. W Polsce jest 2,4 lekarza na 1000 osób w Chinach 2,2. Chiny mają za to więcej łóżek szpitalnych na 1000 osób, więcej szpitali na 1000 osób, więcej personelu medycznego na 1000 osób więcej karetek. Więcej instytutów badawczych.
Za 2,3 tygodnie możliwe, że to wszystko p--------e, wzrasta ilość przypadków w Niemczech i Francji. Polska dalej chlew obsrany gównem z debilami wśród władz. Air China dalej lata, budma się odbędzie, bo przecież będzie stoisko z lekarzem i dwoma pielęgniarkami. Będą łapać tego wirusa w siatkę chyba xD
Nie wiem gdzie znalazłeś informacje o tym że to rodowici Niemcy.
Źródło? Chodzi mi o OIOM, a nie fakt że to rodowici Niemcy. O Kanadzie i Niemcach czytałem gdzieś na reddicie że ich stan jest dobry i dochodzą do siebie. Na OIOM nie trafiają raczej ludzie których stan jest dobry
ale mamo większość dzieci uciekła ze szkoły to i ja uciekłem.
Takie tłumaczenia nie przystoja. Wszystkie znaki wskazują, że to może być pandemia światowa. Może ban na loty do Chin i samych Chińczyków nie zastopuja epidemii, ale na pewno spowolnią. Lepiej chuchać na zimne.
Bierzesz pod uwagę ranking który jest całkowicie niewymierny dla Polski, bierz pod uwagę CWU a nie OECD bo on jest realistyczny, wychodzi z niego 3 na 1000. Czyli poziom Francji, Irlandii.
Komentarz usunięty przez autora