Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dla was. Już 07:00:00, Niedziela, 02 lutego 2020. Imieniny: Marii, Miłosława. Słońce podniesie się dziś o 07:34. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 8 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 12:00 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:25. Ciemna noc zapadnie o 17:48, ale gwiazd można wypatrywać od 17:05.
  • 33
@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @Dziesion @Formbi @wyinwidualizowany @Wejszlo @wynalazek_one @slabehaslo @shitty_support @Pjotsze @unizony_czlonek @TomTailor100 a@MalaGlupiaMiejscowosc01

Dziś prawie pierwsza:p
matko... Skąd ta rywalizacja. Co z człowiek robi bezrobocie.

Od rana niedziela. Nie-dziela? Skąd taka nazwa skoro właśnie dzielimy ten czas z najbliższymi albo na nasze ukochane zajęcia (nie na studiach czy pracy tylko zajęcia jako relax).

Kierowca Solarisa już mnie wiezie do celu a Wam życzę udanego dnia!
@micke: @TomTailor100 @Pjotsze: @Sikorka2017: @Wejszlo: @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @wynalazek_one @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo @mobutu2: i reszta ()

Hejooo! Powiem tak, jak człowiek przyzwyczai się do "wczesnego" wstawania to jest fajnie! Pobudka o 7:30 codzienny przegląd reddita i wykopa, a o godzinie 8:30 można brać się do życia! Kawusia się szykuje, śniadanko zaraz będzie jedzone. Dzień idealny gdybym nie musiał się
@algus @micke: @Pjotsze: @Sikorka2017: @Wejszlo: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Dziesion @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @bolorollo
@Salomonthekrol @karmet3 @slabehaslo
Dzień dobry! Dzisiaj na Żuławach słonecznie, ciekawe tylko jak długo. Smacznego i pysznej kawy. Jutro niestety do pracy lub szkoły czas wracać ale głowa do góry, niechybnie wiosną za rogiem.
@algus @micke: @Pjotsze: @Sikorka2017: @Wejszlo: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @wynalazek_one @Dziesion @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @bolorollo @Salomonthekrol @karmet3 @slabehaslo

Dzień dobry przy Niedzieli. Czeka mnie czas przemyśleń. Coraz bardziej skłaniam się ku zakończeniu związku, wykańczają mnie pobudki z myślą czy dziś będzie cudownie czy czeka mnie piekło na ziemi:)

https://youtu.be/hLQl3WQQoQ0
@algus @micke: @Pjotsze: @Sikorka2017: @Wejszlo: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @wynalazek_one @Dziesion @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @Salomonthekrol @karmet3 @slabehaslo

Cześć. Wczoraj pomagałem mamie z remontem, malowanie sufitu, panele, przenoszenie szaf, kurka, lata już nie te i trochę człowiek zmęczony. Młodsza pozwoliła pospać do 9 - dawno tak nie pospałem. Ta niedziele zapowiada się na leniwą. Trzymajcie się w tym przestępnym lutym!
@Sikorka2017: @karmet3: @Wejszlo: @Salomonthekrol: @MalaGlupiaMiejscowosc01: @algus: @slabehaslo: @wynalazek_one: @unizony_czlonek: @bolorollo: @Dioddy: @Pjotsze: @micke: @Dziesion: @shitty_support:
Dzień dobry wszystkim xD Jestem pijany motzno, słuchajcie żaden chiński wirus mnie nie chwyta, a poza tym fajno jest. Z rana zaserwowałem sobie klina w postaci żywca, dacie wiarę że ten żywiec jakiś upośledzony jest ? W sensie brand jest napisy odwrotnie.