Africa specjalnie dla was. Już 07:00:00, Niedziela, 02 lutego 2020. Imieniny: Marii, Miłosława. Słońce podniesie się dziś o 07:34. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 8 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 12:00 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:25. Ciemna noc zapadnie o 17:48, ale gwiazd można wypatrywać od 17:05.
Dziś prawie pierwsza:p matko... Skąd ta rywalizacja. Co z człowiek robi bezrobocie.
Od rana niedziela. Nie-dziela? Skąd taka nazwa skoro właśnie dzielimy ten czas z najbliższymi albo na nasze ukochane zajęcia (nie na studiach czy pracy tylko zajęcia jako relax).
Kierowca Solarisa już mnie wiezie do celu a Wam życzę udanego dnia!
Hejooo! Powiem tak, jak człowiek przyzwyczai się do "wczesnego" wstawania to jest fajnie! Pobudka o 7:30 codzienny przegląd reddita i wykopa, a o godzinie 8:30 można brać się do życia! Kawusia się szykuje, śniadanko zaraz będzie jedzone. Dzień idealny gdybym nie musiał się
@MalaGlupiaMiejscowosc01 to jakiś postęp widzę, wcześniej ludzie relacjonowali że wezwanie było na ten sam lub kolejny dzień od doręczenia wezwania Trzymaj się tam w tym muzeum ( ͡º͜ʖ͡º)
Dzień dobry przy Niedzieli. Czeka mnie czas przemyśleń. Coraz bardziej skłaniam się ku zakończeniu związku, wykańczają mnie pobudki z myślą czy dziś będzie cudownie czy czeka mnie piekło na ziemi:)
Cześć. Wczoraj pomagałem mamie z remontem, malowanie sufitu, panele, przenoszenie szaf, kurka, lata już nie te i trochę człowiek zmęczony. Młodsza pozwoliła pospać do 9 - dawno tak nie pospałem. Ta niedziele zapowiada się na leniwą. Trzymajcie się w tym przestępnym lutym!
Witajcie, Toma nię bierze a mnie z tak a liczyłem się, chyba za mało( ͡º͜ʖ͡º) wietrznie dziś, moja córka jeszcze śniegu nie widziała w życiu(╥﹏╥) miłego dnia:)
Africa specjalnie dla was. Już 07:00:00, Niedziela, 02 lutego 2020. Imieniny: Marii, Miłosława. Słońce podniesie się dziś o 07:34. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 8 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 12:00 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 16:25. Ciemna noc zapadnie o 17:48, ale gwiazd można wypatrywać od 17:05.
Dziś prawie pierwsza:p
matko... Skąd ta rywalizacja. Co z człowiek robi bezrobocie.
Od rana niedziela. Nie-dziela? Skąd taka nazwa skoro właśnie dzielimy ten czas z najbliższymi albo na nasze ukochane zajęcia (nie na studiach czy pracy tylko zajęcia jako relax).
Kierowca Solarisa już mnie wiezie do celu a Wam życzę udanego dnia!
Dobry dzień, ja właśnie wstałam i zaraz się pakuje do auta i wyjeżdżam. To trudniejsze niż mi się wydawało.
Nie-działaj nie-rób
Witam wszystkich.
Już niedziela.
Z ciekawych rzeczy to dostałem list. Ojczyzna mnie potrzebuję i mam zgłosić się na komisję wojskową.
Hejooo! Powiem tak, jak człowiek przyzwyczai się do "wczesnego" wstawania to jest fajnie! Pobudka o 7:30 codzienny przegląd reddita i wykopa, a o godzinie 8:30 można brać się do życia! Kawusia się szykuje, śniadanko zaraz będzie jedzone. Dzień idealny gdybym nie musiał się
@Wejszlo
@karmet3
@Sikorka2017
@MalaGlupiaMiejscowosc01
Udanego dnia wszystkim ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@MalaGlupiaMiejscowosc01 podali na ile dni Cię potrzebują?
Trzymaj się tam w tym muzeum ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Salomonthekrol @karmet3 @slabehaslo
Dzień dobry! Dzisiaj na Żuławach słonecznie, ciekawe tylko jak długo. Smacznego i pysznej kawy. Jutro niestety do pracy lub szkoły czas wracać ale głowa do góry, niechybnie wiosną za rogiem.
Dzień dobry przy Niedzieli. Czeka mnie czas przemyśleń. Coraz bardziej skłaniam się ku zakończeniu związku, wykańczają mnie pobudki z myślą czy dziś będzie cudownie czy czeka mnie piekło na ziemi:)
https://youtu.be/hLQl3WQQoQ0
no to ciężkie rozkminy... Może powołają do woja jak @MalaGlupiaMiejscowosc01: I będzie po poblemie...
Cześć. Wczoraj pomagałem mamie z remontem, malowanie sufitu, panele, przenoszenie szaf, kurka, lata już nie te i trochę człowiek zmęczony. Młodsza pozwoliła pospać do 9 - dawno tak nie pospałem. Ta niedziele zapowiada się na leniwą. Trzymajcie się w tym przestępnym lutym!
A na dziś, numer Mogwai z genialnego albumu Mr. Beast.
Dzień dobry wszystkim xD Jestem pijany motzno, słuchajcie żaden chiński wirus mnie nie chwyta, a poza tym fajno jest. Z rana zaserwowałem sobie klina w postaci żywca, dacie wiarę że ten żywiec jakiś upośledzony jest ? W sensie brand jest napisy odwrotnie.
@unizony_czlonek: no przecież, że tylko na jakiegoś Dyrasa:)))
@TomTailor100: to jest Żywiec na jakiego nie zasługujemy bądź dla niego dobry