Aktywne Wpisy
Itslilianka +467
#!$%@? te zimę #zalesie #motoryzacja
wakxam +528
Wszyscy pamiętają takie bajki jak Smerfy, Gumisie, Muminki czy inne klasyki, które zazwyczaj były na "Wieczorynkę" ale o poranku na TVP 1 była jeszcze jedna genialna bajka tylko dość zapomniana a mowa tu o bajcę "Papirus" jak na tamte czasy to miała klimat ta bajka i w dodatku człowiek mógł się czegoś dowiedzieć o Starożytnym Egipcie...
#nostalgia #gimbynieznajo #heheszki #historia #seriale #lata90
#nostalgia #gimbynieznajo #heheszki #historia #seriale #lata90
- upierdliwe ustawienie swojego dzwonka w telefonie
- trzeba się męczyć z jakimś itunes czy innym dziadostwem aby wgrać swoją muzyke
ale #iphone taki prosty i intuicyjny w obsłudze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#apple #android #heheszki
- sprecyzuj normalne (bo mozna zgrac normalnie przez eksplorer windowsa XD)
- wystarczy zaplacic za utwor
- wystarczy zaplacic za piosenki / uslugi streamingowe
W skrocie placzesz ze jestes biedny i nie stac Cie na tanie (bo to co wymieniles to uslugi za ~10-15 pln na miesiac) uslugi, wiec masz lekko utrudnione piractwo ¯\_(ツ)_/¯
Największa bolączką to separowane przestrzeń danych między aplikacjami. Oczywiście fajne z punktu widzenia bezpieczeństwa ale jakże upierdliwe. A wystarczyłoby zrobić wspólną o dostępie do której decydujemy na poziomie konkretnych aplikacji. Tym samym muzę, fotki itd można by sobie wrzucić jakimś menedżerem plików i zaciągnąć
@Herato:
1. po co po kablu jak można airdropem
2. to akurat prawda
3. synchronizacja przez itunes jest bajecznie prosta i szybka, a jak zapłacisz za utwór to możesz go od razu grać na wszystkich urządzeniach
@klepie-biede:
@pekak: chodzi mi o to, że każda apka ma swój wydzielony obszar pamięci i inne nie mają do tego dostępu. Tym samym jakbym np chciał sobie menedżerem plików zassać jakieś pliki z kompa który udostępnia je po FTP czy SSH to owszem mogę to zrobić ale zostaną zapisane w obszarze dostępnym tylko dla menedżera plików. Później konkretne pliki muszę wysłać do innej
Nie wiem czy teraz dokładnie to opiszę, ale:
- ściągam .pdf ze strony (tutaj pamiętam pierwsze schody, bo plik otwierał się automatycznie w przeglądarce), następnie przenoszę go do dokumentów. z dokumentów mogę go dodać do maila i udostępnić innej aplikacji (documents), aby mógł przerzucić plik na udostępniony zasób. (jeżeli opis jest
@emitar: O czym Ty mówisz?
1.