Aktywne Wpisy
koniolizator +37
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
- pełniła funkcję zastępcy Rzecznika Praw Obywatelskich ds równego traktowania i tak równo traktowała wszystkich, że wypowiedziała zdanie: "P-----c ma płeć. Ofiarami są kobiety i dzieci, a sprawcami są mężczyźni". (dosłowny cytat)
- twierdzi, że nie ma feminizmu bez weganizmu
- jest weganką, ale nosi skórzane paski i torebki
- zamieściła na twitterze zdjęcie krów w obozowych pasiakach porównując je do ofiar holocaustu za co została skrytykowana w Izraelu, a Jonny Daniels skierował pismo do szefa europarlamentu z prośbą o interwencję w tej sprawie
Sylwia Spurek jest idealnym przykładem, że wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją. Co z tego, że jesteś doktorem nauk prawnych skoro brakuje ci piątej klepki.
#oswiadczenie #truestory #bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #konfederacja
- powołał Sylwię Spurek na stanowisko swojego zastępcy ds. równego traktowania
- utrzymywał ją tam do jej rezygnacji czyli 3,5 roku
- mocno przyczynił się do jej wypromowania co skutkowało późniejszym miejscem na listach Wiosny do europarlamentu i mandatem europosła
To właśnie Bodnarowi Spurek zawdzięcza to gdzie jest.
@myrmyrek: Perły są z mięsa czy w czym tkwi problem?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Weganizm
http://veganama.pl/5-krokow-do-weganizmu/
„…weganin to roślinożerca, czyli osoba odżywiająca się produktami roślinnymi, która całkowicie rezygnuje ze spożywania mięsa zwierzęcego, w tym drobiu i ryb, a także wszelkich produktów odzwierzęcych, a więc i mleka i jego przetworów, jajek, żelatyny, czy miodu. Weganie nie noszą także ubrań wykonanych z materiałów pochodzenia odzwierzęcego ani nie korzystają z przedmiotów z nich zrobionych, a więc rezygnują z futer, skóry, jedwabiu, wełny, pierza i PEREŁ. Unikają
@myrmyrek: ja mam taka fascynacje w stosunku do wiekszosci poslow xd
@przeciwko78: dziecko...