Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +34
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +13
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

#danielmagical
W tym ostatnim artykule w "Nowościach" była jedna ciekawa wypowiedź prokuratorki. Kiedy zorientowała się, z jakim szambem ma do czynienia, zapytała o Magicala swoje dziecko w wieku szkolnym. A dziecko na to, ze wszyscy w szkole znają Magicala i go oglądają. I to pogrążyło tucznika. Ta kobieta zrobi wszystko nie tylko jako prokurator, ale przede wszystkim jako matka, żeby usunąć tego patusa na zawsze. I bez problemu znajdzie sojuszników wśród kolegów w prokuraturze, w sądach i w policji. Tucznik stał się sprawą nie tylko służbową, ale i osobistą. Będą go bezlitośnie gnoić za każde mozliwe przewinienie.
https://plus.nowosci.com.pl/patostreamer-magical-uziemiony-zamiast-fejmu-i-pieniedzy-zbiera-wyroki/ar/c1-14735272