@Pan_Slon: @deeean: wlasnie jakas januszerka to jest, widze ze nie ma juz nowych X wystawionych na sprzedaz. najlepsza byla aukcja gdzie ktos pisal ze PANIE TELEFON NÓWKA, ALE to jest z nadwyżki produkcji wiec zostal przepakowany do gównopudełka i dajemy mu nieoryginalny kabel usb i zasilacz xD seems legit
@Pan_Slon: a co Pan myslisz o 11 Pro? troche mi sie w glowie nie miesci znowu dac 4700 za iphona (kupilem X jak byla premiera, ale sprzedalem bo mialem wydatki) kiedy wiem ze moge miec tak samo dobrego androida za 3000... ale z drugiej strony lubie oba systemy a obecnie siedze juz 1,5 roku na androidzie. polecasz? fajny? wyglada dobrze
@gruby_dinosaur: Apple Distribution International z siedzibą pod adresem Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork w Irlandii (lub stosowny następca prawny) ("Apple") udziela gwarancji na sprzęt i akcesoria oznaczone marką Apple znajdujące się w oryginalnym opakowaniu ("Produkt Apple") obejmującej wady materiałowe i wady wykonania pojawiające się podczas normalnego używania produktu zgodnie z podręcznikami użytkownika Apple, danymi technicznymi i innymi opublikowanymi wytycznymi dotyczącymi Produktu Apple, na
@Pan_Slon: kurcze dlaczego apple zrezygnowalo z 3d touch miedzy X a XS i w kolejnych modelach? (╯°□°)╯︵┻━┻ nie kumam tego, wg mnie to był świetny feature przy uzywaniu klawiatury. ok dalej mozemy sobie jezdzic wskaznikiem pomiedzy slowami, ale juz ich nie mozemy zaznaczac
legitny ten iphone x?
https://allegro.pl/oferta/oryginalny-apple-iphone-x-64gb-space-grey-8706705750
szukam nówki ale jak najtańszej, znalazlem to. wyglada jak jakis refrubished, ale jest w kategorii "nowy"
@ROZPEIRDOL9001: a no to jak jest w nowy to ok, przecież sprzedawca by nie kłamał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gruby_dinosaur: Apple Distribution International z siedzibą pod adresem Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork w Irlandii (lub stosowny następca prawny) ("Apple") udziela gwarancji na sprzęt i akcesoria oznaczone marką Apple znajdujące się w oryginalnym opakowaniu ("Produkt Apple") obejmującej wady materiałowe i wady wykonania pojawiające się podczas normalnego używania produktu zgodnie z podręcznikami użytkownika Apple, danymi technicznymi i innymi opublikowanymi wytycznymi dotyczącymi Produktu Apple, na
@ROZPEIRDOL9001: ZAJEBISTY
proszę, legitny Xs ( ͡° ͜ʖ ͡°)