Wpis z mikrobloga

@Pan_Slon: @deeean: wlasnie jakas januszerka to jest, widze ze nie ma juz nowych X wystawionych na sprzedaz. najlepsza byla aukcja gdzie ktos pisal ze PANIE TELEFON NÓWKA, ALE to jest z nadwyżki produkcji wiec zostal przepakowany do gównopudełka i dajemy mu nieoryginalny kabel usb i zasilacz xD seems legit
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: a co Pan myslisz o 11 Pro? troche mi sie w glowie nie miesci znowu dac 4700 za iphona (kupilem X jak byla premiera, ale sprzedalem bo mialem wydatki) kiedy wiem ze moge miec tak samo dobrego androida za 3000... ale z drugiej strony lubie oba systemy a obecnie siedze juz 1,5 roku na androidzie. polecasz? fajny? wyglada dobrze
  • Odpowiedz
apple daje 12 mies od uruchomienia urzadzenia

@gruby_dinosaur: Apple Distribution International z siedzibą pod adresem Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork w Irlandii (lub stosowny następca prawny) ("Apple") udziela gwarancji na sprzęt i akcesoria oznaczone marką Apple znajdujące się w oryginalnym opakowaniu ("Produkt Apple") obejmującej wady materiałowe i wady wykonania pojawiające się podczas normalnego używania produktu zgodnie z podręcznikami użytkownika Apple, danymi technicznymi i innymi opublikowanymi wytycznymi dotyczącymi Produktu Apple, na
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: kurcze dlaczego apple zrezygnowalo z 3d touch miedzy X a XS i w kolejnych modelach? (°° nie kumam tego, wg mnie to był świetny feature przy uzywaniu klawiatury. ok dalej mozemy sobie jezdzic wskaznikiem pomiedzy slowami, ale juz ich nie mozemy zaznaczac
  • Odpowiedz