Aktywne Wpisy

waro +807
vulfpeck +307
#konfederacja #wojna #ukraina #bekazkonfederacji #neuropa
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka

https://www.udemy.com/course/javascript-advanced/
Czytam i widzę -> In only three hours you will learn enough javascript to transform from a Junior JS Dev into a Senior JS Guru.
O ku..a myślę, po .uj się uczyłem tyle lat, jak po 3h zostanę Senior JS Guru
Patrzę w zasoby kursy i oczom nie wierzę. Sami zobaczcie co dzisiaj umie Senior JS Guru.
#javascript #programowanie #naukaprogramowania
@Nicescroll: takich turbo kozaków programowania uwielbiam :D Praktyczne pytanie w ch%^$
@bstrzkk: @Nicescroll: Pytam zupełnie nieironicznie: jakie? W sensie znam zastosowanie operatorów bitowych na niższych poziomach, w mikrokontrolerach, jakichś avr'ach jak piszemy bez arduino, to wygodnie sobie portami sterujemy itd., wiem korzystałem. Ale mikrokontrolerów raczej w js nikt nie programuje, czy w świecie aplikacji webowych na takich wysokich poziomach abstrakcji gdzieś się naprawdę tego używa? Tam są chyba problemy innej natury niż optymalizacja
Poza tym zupełnie przyziemne jak chcesz jakiegoś if zrobić i ukryć przed "dzieciaka" co porównujesz słowem jak wiesz jak działa zawsze znajdziesz zastosowanie.
Komentarz usunięty przez autora
Jako że do zawodu pcha sie każdy dzisiaj. Dlatego już przed zaproszeniem gościa na rozmowę, filtrujemy przez telefon taka, mini techniczna rozmowa, szkoda naszego i ich czasu na spotykanie się.
Jeden pisze, że w Laravelu pracuje na co dzień od kilku lat, ok niech Pan powie co to jest Service Container i do czego służy