Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@KoZitsuu: ja sam nie trzymam się przepisów bo się nie da w tym kraju, ale parę momentów było takich, że należy Ci się lepa. Narażasz innych ludzi momentami, brakuje wyobraźni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@KoZitsuu: nie będę szukał teraz czasów, ale choćby wejście na koło gdzie parę metrów dalej są piesi na chodniku, czy gdzieś tam było grubo ponad 100 na liczniku w terenie wyglądającym na zabudowany,
Ja wiem, że masz wrażenie że w pełni panujesz nad maszyną, ale większość nieszczęśników co kończy na drzewie też na takie wrażenie.
Szczęścia na drodze życzę.
  • Odpowiedz
  • 0
@PiterCK ( ͡º ͜ʖ͡º) mimo wszystko to były akcje z naprawdę rozległych czasów. Na codzień staram się jeździć normalnie. Pozderki ( )
  • Odpowiedz
Film dobrze zmontowany, bdb jakość tylko ta treść... Tam koło ciebie serio nie ma gdzie latać? Jak widzę prostą w mieście to mam ochotę oddać prawko, a ty tak codziennie? #!$%@? by mnie z nudów strzeliła...
  • Odpowiedz
@vaneck: to samo pomyslalem :D 4 min filmu z wielu dni na ktorym jest tylko jazda wprost, DOSLOWNIE zero zarketow. Jak ja 1 dzien do pracy na moto jade miastem to juz chory jestem :D podziwiam.
  • Odpowiedz