Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Deathspeace +118
UWAGA zaczyna się #!$%@? o ociepleniu klimatu ponieważ w lipcu będzie 30 stopni ( ͡º ͜ʖ͡º) następnie po 3 dniach ma być 20 ale wtedy już eko oszołomy będą siedzieć cicho #ekologia #klimat #srodowisko #pogoda
-Testy absolutnie wszystkiego, duża wiedza
-W większości są to gadżety ułatwiające nam codzienne życie, z których korzysta każdy z nas takie jak telefony, hulajnogi elektryczne, drony, akcesoria do aparatów, kamer (Te rzeczy łączą pasjonatów i umożliwiają im otwieranie własnych biznesów, dobrze płatną robotę)
-Pomimo dostawania rzeczy na testy za darmo jest w stanie dać opinię swoją czy produkt jest wart swojej ceny
-Jeżeli sam czegoś nie jest pewien to ma w swojej grupie pasjonatów którzy swoja wiedzą mogą nam ułatwić werdykt odnośnie danego produktu
Anna Nowak i "pani gadżet"
- co jej dają to reklamuje
- większość produktów pomimo kosmicznej ceny według niej są niezastąpione i jako matka jest zachwycona
- rzadko kiedy usłyszymy jej własną opinię bo każde gówno z drukarki 3d które można używać w kuchni i kosztuje 200 złotych jest darem od boga
- po 22 wlatuja testy dildosów
#heheszki #gwnowpis #rozowepaski #niebieskiepaski
Klawiter nawet jak jest 'fragment sponsorowany' to mówi szczerze.
@lukas12x: co Ty #!$%@? xD w którym momencie klawiatur kocha xiaomi
@veldrinn: Weź nie obrażaj pana Klawiatura
@squ6d: myślę sobie - cooo?
A potem spojrzałem na zdjęcie w komentarzach ;D
@Van_der_Wons: uuu, oglądałabym ( ͡° ͜ʖ ͡°)