Aktywne Wpisy
GianlorenzoB +493
Przechodziłem właśnie Gajową we #wroclaw i pomyślałem że dawno nikt nie wrzucał na
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dsomgi00 +51
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
Mireczki, muszę stworzyć plik .htaccess, który będzie przekierowywał skrócone nazwy plików na właściwe nazwy plików we wszystkich folderach na serwerze. Podaję bardzo uproszczony przykład (nazw plików i folderów jest zdecydowanie więcej): mam pliki na serwerze nazwie "pierwszy.jpg", "drugi.jpg", "trzeci.jpg". Pliki występują w trzcech rozdzielczościach i znajdują się trzech folderach: "malarozdzielczosc", "sredniarozdzielczosc", "duzarozdzielczosc". Nowe nazwy to "1.jpg", "2.jpg", "3.jpg". Czy jest jakas prosta reguła, która weźmie tylko pod uwagę nazwę pliku i przekieruje połączenie do starej nazwy pliku w każdym z trzech folderów, bez potrzeby podawania tych ścieżek w regule? Z góry wielkie dzięki za pomoc!