Aktywne Wpisy

LastDance +54

Defined +20
Czasami mi się śni szkoła, że muszę do niej wrócić, bo czegoś tam nie zaliczyłem i trzeba powtarzać. Niech już rząd wprowadzi tę obowiązkową szkołę dla ludzi w wieku 30 i 40 lat, aby walczyć z analfabetyzm wtórnym, pójdę se do takiej szkoły, zaliczę co mam zaliczyć i będę miał spokój wreszcie

Wołam @morele_net
Czemu zamawiając towar za 200zł muszę jeszcze płacić za dostawę do netpunktu? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jak pułap 30zł=darmowa dostawa do netpunktu to dla was za mało to mogliście chociaż podwyższyć do np. 100zł.
Pomijam fakt, że ludzie oleją netpunkty i wybiorą Paczkomaty, które są bliżej nich i można odebrać w nocy, a różnica netpunkt - Paczkomat to tylko 4zł...
Brawa i gratulacje
Ps. m.in Warszawka ma za darmo : /
źródło: comment_mEgMe3RQ1e8twsNocM5sxEwkeyzYalcn.jpg
PobierzDołożyliśmy największych starań żeby wysokość kwoty za dostarczenie towaru do Netpunktu była na tyle konkurencyjna, aby pozostawała wciąż jedną z najniższych spośród wszystkich oferowanych w naszym sklepie form dostawy. Wprowadzone opłaty wynikają ze zmiany procesów logistycznych, które obecnie wprowadzamy, a których celem jest podniesienie jakości świadczonych usług.