Aktywne Wpisy

MePix +55
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
źródło: image_picker_22EE44D8-200F-48BE-BDF5-5B4A5F43B84B-56672-00000ECED1EF25DA
PobierzTak przy okazji ciekawi mnie czy któryś obóz polityczny wprost opowie się przeciwko decyzji prezydenta i premiera. Na razie chyba Zandberg coś tam się obruszał. Konfederacja siedzi dziwnie cicho. Myślałem że Hołownia coś skrytykuje ale cisza. Nagle nikomu nie jest na rękę skrytykować Izrael za zbrodnie wojenne?
@Amatorro: trzeba ich cisnąć o jakiś komentarz
@markhausen: Tak
źródło: maxresdefault
Pobierzźródło: temp_file3800843557313137566
Pobierz@markhausen: Oj nie, Mentzen już pojechał w tym temacie,, pojawiło się nawet znalezisko z tym, zgadnij co się stało?
Tak, moderacja skasowała. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Np tu masz jego FB: https://www.facebook.com/slawomirmentzen/posts/auschwitz-wyzwoli%C5%82a-armia-czerwona-wi%C4%99c-mo%C5%BCe-na-80-rocznic%C4%99-zaprosicie-te%C5%BC-putin/1192361758922337/
@markhausen: Biedroń się wypowiedział.
Chyba Twój chłopak..
Stano z Mazurkiem to pisowskie podnozki jak USA dla Izreala, kropka nic się nie zmieniło, a argumentowanie, bo musi zatrudnia 50 osób i łyka obajtkowe kule za hajs podchodzi pod prostytucję.¯_(ツ)_/¯
@Wuuuwuuu: no i gdzie ta odpowiedź? Ta grafika jest świeża? Bo wygląda jak typowe szuranie Brauna pod swój elektorat i równie dobrze może mieć dwa lata.
Ja nie szanuje go za to jakim jest argoanckim pseudodziennikarzyną która zakłamuje rzeczywistość jak mu siano wskarze. Jest odwrotnością tego czym powinien być.