Wpis z mikrobloga

@LastDance wow. Nie sądziłem że kiedyś się w czymś zgodzę z tym człowiekiem.
Tak przy okazji ciekawi mnie czy któryś obóz polityczny wprost opowie się przeciwko decyzji prezydenta i premiera. Na razie chyba Zandberg coś tam się obruszał. Konfederacja siedzi dziwnie cicho. Myślałem że Hołownia coś skrytykuje ale cisza. Nagle nikomu nie jest na rękę skrytykować Izrael za zbrodnie wojenne?
  • Odpowiedz
@LastDance: @markhausen Komentarz w punkt, ale nie łudźmy się, że za tym stoi jakiś rigcz. Taki mu się zrobił profil widowni ostatnimi czasy to leci z przekazem. A Konfa chyba wycisza przekaz antyizraelski po wyborze Trumpa.
  • Odpowiedz
  • 48
@pogodny_mis65 "swój chlop" ?
Chyba Twój chłopak..
Stano z Mazurkiem to pisowskie podnozki jak USA dla Izreala, kropka nic się nie zmieniło, a argumentowanie, bo musi zatrudnia 50 osób i łyka obajtkowe kule za hajs podchodzi pod prostytucję.¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Issac: Nie będe wchodził z tobą w dyskusje nawet, to nie ma sensu. Szanuje Stana i dziękuje mu za te słowa, bo powiedział to co leży na sercu normalnym ludziom tylko nie potrafimy tego tak ładnie ubierać w słowa.
  • Odpowiedz
  • 14
@pogodny_mis65 w środek Twojego czoła jajami chyba trafił wlasnie.
Ja nie szanuje go za to jakim jest argoanckim pseudodziennikarzyną która zakłamuje rzeczywistość jak mu siano wskarze. Jest odwrotnością tego czym powinien być.
  • Odpowiedz
Jeśli dwa zwaśnione obozy potrafią dogadać się w tak blachej sprawie to już chyba rozumiecie że ta cała ich walka to teatr dla gojów
  • Odpowiedz