Wpis z mikrobloga

Czasami mi się śni szkoła, że muszę do niej wrócić, bo czegoś tam nie zaliczyłem i trzeba powtarzać. Niech już rząd wprowadzi tę obowiązkową szkołę dla ludzi w wieku 30 i 40 lat, aby walczyć z analfabetyzm wtórnym, pójdę se do takiej szkoły, zaliczę co mam zaliczyć i będę miał spokój wreszcie
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 91
@Defined ja p------e w c--j czesto mi sie to gowno sni i to najlepsze jeszcze ze okres gimnazjalny jak mialem z 15 lat i ludzie ktorych swiadomie nie pamietam nawet juz
  • Odpowiedz
@Defined: tez mam takie sny, ostatnio, ze musiałam wrócić do podstawówki i próbowałam coś załatwić w sekretariacie, bo pracuje i chciałam szkole zdalnie
  • Odpowiedz
mam identyko, że nie zaliczyłem czegoś tam na studiach i tak serio nie mam wykształcenia i wyjebią mnie z roboty.

@Krachu: Co jakiś czas śni mi się, że nie zaliczyłem jednego egzaminu i nie mam żadnego dyplomu. Raz nawet sprawdzałem potem w papierach czy na pewno tam jest. xD
Dobrze wiedzieć, że inni też tak mają.
  • Odpowiedz
mi się śni czasami, że się nie nauczyłem na klasówkę i dostanę jedynkę :(

@cutecatboy: kurła a mi, że któregoś przedmiotu jednak nie zaliczyłam i moja matura jest nieważna i muszę wszystko powtarzać T_T

@Defined no powiem Ci, że mając (wtedy) prawie 40 lat zdecydowałam się na naukę w szkole na asystentkę stomatologiczną - rok nauki, egzamin państwowy, a po zdaniu dyplom do ręki.
Bałam się jak cholera :D Bo po liceum
  • Odpowiedz
@Defined: Mam tak non-stop, najgorsze, że to się śni ludziom, którzy przejmowali się szkołą, więc na ogół wszystko dobrze zaliczali. Nie dość, że stresowali się całe dzieciństwo i młodość, to jeszcze kara i stres w dorosłym życiu. :( Mi najczęściej śni się, że jest koniec semestru, a ja nie byłam ani na jednej lekcji historii i teraz nie ma szans jak zaliczyć.
  • Odpowiedz
@Defined: jak mnie się czasami przyśni szkoła, to jestem w niej starym chłopem i mam wywalone j---a na te wszystkie baby od polaka, itp., bo co mi raszpla będzie mówić jak żyć xD
  • Odpowiedz
@Defined Wykop bawi i uczy. Myślałem że tylko ja tak mam, a tu nasrane komentarzy i plusów, że w sumie to każdy tak miał.

I to tyle jeśli chodzi o moją wyjątkowość ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Defined: Mi często się śni, ze w ostatniej chwili sobie przypominam, iż nie byłem na żadnej lekcji sztuki i mam prawdopodnie uwalony przedmiot i całe liceum. Co ciekawsze w liceum przecież nie ma nawet takiego przedniotu jak sztuka.
  • Odpowiedz