Wpis z mikrobloga

@winsxspl: od 10 lat mam mb i gpu od msi, nigdy zadne mi nie padlo.

No i co ? I potwierdza się tylko, że kiedyś robili dobry sprzęt, narobili sobie dobrej renomy a teraz odwalają fuszerkę ale jadą na reklamach , sponsoringu i dawnej renomie
@winsxspl: To że tobie padało, nie oznacza żadnej reguły, że produkt jest do bani. W internecie widzimy tylko tych klientów, którym coś się zepsuło i narzekają ¯\_(ツ)_/¯. Mi płyta od nich miodnie chodzi B450 Tomahawk ( bez max ). Nawet flashowanie poszło bezproblemowo.
@SanczezG noo gościu mam minimalnie różniący się zestawił od 2 tygodni :)
sam pokusiłem o ten monitor Acera ips za 1400 i przycebulilem na procku z Ryzenem 2700 ale za rok pewnie zmianie. A i obudowę 601 nie 500. Reszta prawie to samo

Pochwal się ile całość
@SanczezG: Świetny wybór, ja prawie identyczną konfigurację składałem w kwietniu zeszłego roku, tylko zamiast płyty MSI Tomahawk wziąłem MSI B450 A-Pro. A jako grafikę kupiłem Radeon RX 590 od Sapphire. Do tego SDD A-DATA XPG SX8200 Pro 1TB. I co ciekawe też kupiłem obudowę Be-quiet tylko trochę inny model.
Wszystko razem działa bez problemu, czego i Tobie życzę po złożeniu kompa :)
@SanczezG plyte, pastę , monitor i procek mam ten sam :) reszta w sobotę przyjdzie :)
Dlugo myślałem nad ta wersja karty graficznej ale jednak zdecydowwlem sie na 2070 super dla świętego spokoju.

Również po prawie 15 latach wracam do pc...

Oby służył jak najdłużej!
@DonPablito całość wyszła jakoś około 7k, ram i dysk kupiłem jak była promocja, a X-kom zszedł jeszcze magiczne 30zl z monitora ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Dolan dużo czytałem że często z dodawanymi są problemy w AMD

@Squatlifter dobrze to słyszeć, dzięki! Na pewno dam znać!

@Ghost2 why?

@chado_podobny patrz wyżej :)

@rsk1990 o, nie wiedziałem o tym, będę musiał sprawdzić :)

@MarekAntoniusz miejmy nadzieję :)

Nigdy tylko nie