Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +1061
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
#amd #radeon #pcmasterrace #skladamkomputer #komputery
No i co ? I potwierdza się tylko, że kiedyś robili dobry sprzęt, narobili sobie dobrej renomy a teraz odwalają fuszerkę ale jadą na reklamach , sponsoringu i dawnej renomie
sam pokusiłem o ten monitor Acera ips za 1400 i przycebulilem na procku z Ryzenem 2700 ale za rok pewnie zmianie. A i obudowę 601 nie 500. Reszta prawie to samo
Pochwal się ile całość
Wszystko razem działa bez problemu, czego i Tobie życzę po złożeniu kompa :)
Jak byleś dzieckiem - bycie dzieckiem było za darmo :P
Dlugo myślałem nad ta wersja karty graficznej ale jednak zdecydowwlem sie na 2070 super dla świętego spokoju.
Również po prawie 15 latach wracam do pc...
Oby służył jak najdłużej!
@Dolan dużo czytałem że często z dodawanymi są problemy w AMD
@Squatlifter dobrze to słyszeć, dzięki! Na pewno dam znać!
@Ghost2 why?
@chado_podobny patrz wyżej :)
@rsk1990 o, nie wiedziałem o tym, będę musiał sprawdzić :)
@MarekAntoniusz miejmy nadzieję :)
Nigdy tylko nie