Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
#polska #bekazpodludzi #praca
@tonawegla: i to się stanie też u nas, na mniejszą skalę, dużo wolniej, ale już widać trend. Fachowcy, specjaliści i ludzie z rynkowymi umiejętnościami, z wysokim progiem wejścia są
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Siddartha: są kraje tak bogate że nawet socjal pozwala żyć na lepszym poziomie niż u nas średnia krajowa. Szwajcaria, Norwegia, Japonia itd.
@JimNH777: no właśnie, godne życie, im to się kojarzy z UK, gdzie mogą sobie kupić tanią elektronikę, markowe ubrania i 2x w roku polecieć do Hiszpanii na kilka dni. Z tym, że to wynika z siły waluty i gospodarki, bo w UK minimalna jest bardziej pogardzana niż u nas. Tam nie są nikim szczególnym, orają w najgorszej robocie, nawet gorszej
@prohackuser: chyba w Polsce C