Aktywne Wpisy
patryk747 +3
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
paczelok +77
Oczywiscie najblizsza rodzina i znajomi sa przeciwni, szczegolnie rodzice, ktorzy mowia mi, zebym sie wstrzymal, bo jeszcze zmienie zdanie. Na argument, ze zawsze pozostaje adopcja odpowiadaja "to juz nie to samo". Moim zdaniem to czysty egoizm. Wystarczy juz ludzi na tej planecie wiec podejmuje najbardziej ekologiczna z mozliwych dla czlowieka decyzji i nie robie juz nastepnych kopii.
Dodam, ze jednakowa decyzja bym podjal nawet gdybym chcial miec dzieci. Uwazam tez, ze rodzicami powinni zostawac tylko ludzie, ktorzy sa o tym zdecydowani a ja w ciagu ostatnich 6 lat nie mialem zadnego przejawu zainteresowania w byciu ojcem w przyszlosci, dzieci nie lubie, nawet posiadanie zwierzat uwazam za zbedna odpowiedzialnosc (choc lubie sie bawic ze zwierzetami innych ludzi, z dziecmi nigdy).
Najwiekszym minusem jest to, ze tydzien zalecana jest wstrzemiewliwosc seksualna i bede musial odpuscic silownie na ok. miesiac. Najwiekszym plusem jest to, ze w koncu ludzie przestana mi #!$%@?, ze zmienie zdanie.
Jakby ktos byl zainteresowany samym zabiegiem co i jak oraz jak to bedzie wygladac po to zapraszam do plusowania, chetnie potem zdam relacje.
#wazekotomia #dzieci #polska #antynatalizm #globalneocieplenie #ekologia
@jegertilbake: Wcale nie negowałbym Twojej decyzji o zabiegu gdyby nie tak absurdalne powody jak ekologia i poświęcenie się pannie z którą jesteś 6 miesięcy co jest komiczne... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Matti28: Wzruszyłem się, mógłbyś mi podać trochę banknotów na wytarcie łez?
Tylko po co? Lepiej się pokroić w
Pomijając, że powyższe to nuda i nic interesującego
On nie chce, żeby jego dzieci żyły na tym ścierwopadole i raczej ma wyjabane w los Twoich purchlaków.
@Norepinefryna_
I tak wymrą, a jak wcześniej jedno zachoruje to będziesz żebrać na zbiórce o ratunek bo plan wesołej rodzinki nie wyszedł, no co za zaskoczenie że jednak Ziemia nie jest przytulna i miła :< Tylko DNA się cieszy że ma takich jeleni jak Wy do przenoszenia swojego bytu w
Kiedyś myślałem, że będę miał dzieci mając te 24 lata, a obecnie nawet o tym nie myślę xD Chcę mieć,
Komentarz usunięty przez moderatora
Dane wskazują wszędzie, że ilość dzieci w tych rozcinać spada do poziomu reszty Europejczyków.
Komentarz usunięty przez autora
The mini-baby boom comes despite a general trend of women having fewer children. The average woman in Britain, on reaching 45, has had 1.9 children. That compares with 2.35 for a 45-year old woman living in 1985. The change has been driven by greater numbers of women going to work.
The growing number of large families is driven by rising levels of immigration, and particularly by women from Pakistan and Bangladesh, says Ann Buchanan, professor of social work at the University of
@PaniFral: czyli jak dobrze kombinuje masz max 31 lat? Mam sporo znajomych ktorzy nie mieli dzieci w okolicach 30, a po kilku latach nagle wystawil wysyp, oczywiscie nic nie mowie ze tak bedzie u ciebie, ale nitk nie wie
Komentarz usunięty przez autora
@jegertilbake: brzmi jak taki krzyk rozpaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) "Ej, popatrzcie na mnie! Chcę zrobić wazekotomie! Zwróćcie na mnie uwagę!'
I tak z innej beczki wiem, że bajt, ale nie pisze się wazekotomia ( ͡° ͜ʖ ͡°)