Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak kiedyś słuchałem historii jak to fajnie jest na studiach. Imprezy, znajomi, wspomnienia których nie zapomnę do końca życia. A g---o nie dla przegrywa to. Żyje jak npc przez cały semestr, z-------l przed sesją i modlitwa żeby to g---o zdać i mieć spokój. A szkoda k---a, tylko piecyk włączyć i ładować się do środka. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#studbaza #przegryw
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoktorNauk: ja pierwszego dnia studiów znalazłem piękna dupeczkę z którą już kilka ładnych lat jesteśmy razem, ale też nie uczestniczyłem w studenckich spotkaniach. Trzeba było tak jak ja, założyć sobie cel, że znajdziesz tam sobie kobietę /przyjaciół od samego początku. Ja już pierwszego dnia zbierałem numery
  • Odpowiedz
@Dr_Lou_Bitch: Ale ja miałem taki cel. Na pierwszym roku to ja zagadywałem do grupki ludzi już przed pierwszym wykładem. To ja pierwszy pododawałem ich na FB, to ja zawsze pierwszy zagadywałem na zajęciach albo po. Ale ostatecznie kontakt taki że czasem napiszę do nich albo oni do mnie co było na zajęciach itd. to mam z trzema osobami jednak żadnych większych kontaktów towarzyskich.
  • Odpowiedz
@Dr_Lou_Bitch: Ale ja dodałem ich na fb, zapamiętałem imię, wyszukałem spis ludzi w grupie, wyszukałem nazwisko i dodałem na fb i mnie przyjęli ale co z tego jak relacja jest na podstawowym stadium albo nawet na jałowym.
  • Odpowiedz
@DoktorNauk no to mówię Ci, że na fb to można sobie pokemony zbierać, a nie znajomych. Jak w następnym semestrze będziesz miał zajęcia z nowymi ludźmi, to usiądź z jakąś fajną sraką, coś tam pogadaj, ponarzekaj żartobliwie jaki to c-----y przedmiot i na koniec powiedz "ej, może wymienimy się numerami/daj mi swój numer, jakbym czegoś potrzebował". Powinno zadziałać. Oczywiście jeżeli przy tym się nie zesrasz XD
  • Odpowiedz
@DoktorNauk dlatego daje ci najłatwiejszą opcję. Zapytaj o jakąś głupotę (nawet jak znasz odpowiedź) np. ej, to kiedy ten pierwszy kolos /ej to jakoś w końcu są warunki zaliczenia /to na ile stron ma być ta praca? itp wystarczy ko zacząć tak do ludzi, z którymi chcesz rozmawiać
  • Odpowiedz
@DoktorNauk wiem, że dobre, bo tak swoją kobietę wziąłem i do tej pory jak czegoś potrzebuję, to gadam z dupeczkami tak poznanymi. Zezwalam, bo dawno nikt nie łechtał mego ego i mi miło, więc możesz zostać giermkiem XD za łechtanie mego odbytu masz jeszcze gratis - na początek poproś o jakąś drobną przysługę :wysłanie zdj notatek, rozwiązanie pierwszej pracy domowej, czy coś takiego. W razie czego później masz pretekst, żeby "w
  • Odpowiedz