Aktywne Wpisy
stormi +26
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +13
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
#studbaza #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@DoktorNauk: najlepsze opowieści imprezowe maja jednak ludzie co studiowali dziennie i mieszkali w akademikach, albo na stancjach. Mi życia studenckiego nie udało się doświadczyć bo zaoczne i jednocześnie praca. Chociaż miałem taki okres w pracy gdzie z ludźmi dużo się imprezowało. Potem się towarzystwo rozeszło. Z obecną ekipą z pracy to co jakiś czas faktycznie wychodzimy gdzieś na picie, ale już nie
Miałem tak samo jak ty, ale kilka razy wkręciłem się na wyjazdy studenckie organizowane jakoś przez "górę". Ja szukałem takich za które płaciła uczelnia, gdybym był bardziej kasiasty to miałbym wtedy o wiele większy wybór. Generalnie polecam tą opcję,sam jestem totalnym odludem a mimo to miło wspominam te chwile