Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: co byś polecił grać na trash-elo (iron/bronz) poziomie? Mechanicznie jestem tak słaby że nawet smerfując na nowym koncie dostaję po dupie od nowicjuszy. Myślałem o Top albo Jungla, i czymś co nawet jeśli gra będzie w plecy to się przyjemnie gra.
  • Odpowiedz
@Jasak: Nie wiem stary, sam się przerzuciłem na dżungle z mida bo mnie dżunglery #!$%@?ły xD Jak chcesz mieć zabawę z grania, nawet przegrywając to graj asasynami po prostu. Taki Talon nie jest trudny, jak dobrze zagrasz to na lvl 2 już zabijasz, później schodzisz do dżungli i #!$%@? dżunglera.
  • Odpowiedz
Mechanicznie jestem tak słaby że nawet smerfując na nowym koncie dostaję po dupie od nowicjuszy. Myślałem o Top albo Jungla, i czymś co nawet jeśli gra będzie w plecy to się przyjemnie gra.

@Jasak: to raczej generalnie tanki
  • Odpowiedz
@Jasak #!$%@? malphite XD ja main jungli ale ten skalniak to jeden z ulubionych champow na off rolę xD mało co mi daje tyle frajdy co #!$%@? z ulta komuś w pysk XD ap albo tank i kozak się gra.
Solo gierek tym raczej nie wyccarujesz jak grasz w ironie, ale może będziesz miał trochę funu chociaż xD
  • Odpowiedz
@Jasak: jak mowimy o lesie to olaf jest w #!$%@? prosty, wystarczy rzucac topory z glowa i odpalac R jak masz jakiegos stuna, przykladowo gankujesz bota, a w enemy morgana, ktora cie stunuje no to palisz R i dojezdzasz frajerrnie
  • Odpowiedz
@puaczek: Teoretycznie jest właśnie w takich compach typu, powiedzmy Sona i Miss na bocie, 0 cc i gówno zrobisz. Wtedy nie pickujesz Gravesa. A jak ktoś picknie to albo jest trollem albo firstpickiem.
  • Odpowiedz