Aktywne Wpisy

Hugolina +10
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to

Wrrronika +156
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki

#wiedzmin #netflix
źródło: comment_N7wlsryni603My4uzuVvJh0XjOgITPSq.jpg
Pobierz@Damian77777: Cavill o mało nie spóźnił się na przesłuchanie do Man of Steel bo grał w Wieśka, ponieważ jest jego wielkim fanem i zmuszał swojego agenta, żeby ciągle wysyłał jego kandydaturę do tej roli do Netflixa.
@Damian77777: Cavill o mało nie spóźnił się na przesłuchanie do Man of Steel bo grał w Wieśka, ponieważ jest jego wielkim fanem i zmuszał swojego agenta, żeby ciągle wysyłał jego kandydaturę do tej roli do Netflixa.
Ja słyszałem, że zgodził się zagrać za darmo bo jest wielkim
Ciri przeciętnie, Yen też po przemianie jak rozwydrzona gówniara, Trias dramat.
-jaskier - lepszy niż się spodziewałem ale szkoda, że postawili na budowanie znajomości od początku,
-calanthe - jednak mnie trochę w-------a tym swoim kozaczeniem ale zagrała to aktorka dobrze,
-myszowor - wszystko ok,
-cahir - jeśli miał zagrać psychopatę to super mu wyszło, niestety,
-tissaia - dokładnie tak ja sobie wyobrażałem, ewentualnie jakby judi dench komputerowo odmłodzili to by było idealnie