Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się, że ten cały wózek z Wiedźminem to ciągnie Henry Cavill i Joey, aktor grający Jaskra. Wyobraźcie to sobie gracie Supermena i zarabiacie niebotyczne pieniądze po czym zgadzacie się zagrać w produkcji Netflixa w której zarobicie kilka razy mniej. Po czym czytacie skrypt showrunnerki i wiecie, że to jest tak z-----e, że sami bierzecie się za robotę i wynajmujecie choreografa żeby nakręcić scene walki (chodzi mi o pojedynek w pierwszym odcinku w Blaviken). Henry Cavill szanuje Cię.
#wiedzmin #netflix
Damian77777 - Wydaje mi się, że ten cały wózek z Wiedźminem to ciągnie Henry Cavill i...

źródło: comment_N7wlsryni603My4uzuVvJh0XjOgITPSq.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyobraźcie to sobie gracie Supermena i zarabiacie niebotyczne pieniądze po czym zgadzacie się zagrać w produkcji Netflixa w której zarobicie kilka razy mniej.

@Damian77777: Cavill o mało nie spóźnił się na przesłuchanie do Man of Steel bo grał w Wieśka, ponieważ jest jego wielkim fanem i zmuszał swojego agenta, żeby ciągle wysyłał jego kandydaturę do tej roli do Netflixa.
  • Odpowiedz
Wyobraźcie to sobie gracie Supermena i zarabiacie niebotyczne pieniądze po czym zgadzacie się zagrać w produkcji Netflixa w której zarobicie kilka razy mniej.

@Damian77777: Cavill o mało nie spóźnił się na przesłuchanie do Man of Steel bo grał w Wieśka, ponieważ jest jego wielkim fanem i zmuszał swojego agenta, żeby ciągle wysyłał jego kandydaturę do tej roli do Netflixa.

Ja słyszałem, że zgodził się zagrać za darmo bo jest wielkim
  • Odpowiedz
@its_all_in_the_game: Ciri nie miała dużo do grania. Yen spoko, ale dla mnie za bardzo rozbudowali jej wątek, masakra. Triss rzeczywiście słabo. Ale JAskier, Calanthe, Myszowór, Cahir, Tissaia, Duny, Foltest (mimo że zmienili jego charakter) Pavetta itp?
  • Odpowiedz
@Czarendzer mogę odpowiedzieć po kolei:
-jaskier - lepszy niż się spodziewałem ale szkoda, że postawili na budowanie znajomości od początku,
-calanthe - jednak mnie trochę w-------a tym swoim kozaczeniem ale zagrała to aktorka dobrze,
-myszowor - wszystko ok,
-cahir - jeśli miał zagrać psychopatę to super mu wyszło, niestety,
-tissaia - dokładnie tak ja sobie wyobrażałem, ewentualnie jakby judi dench komputerowo odmłodzili to by było idealnie
  • Odpowiedz