Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
#kawa #kawatime
@zosiasamosia1: dodaj do tego fakt, że ceramiki są tańsze w produkcji, więc nie wiem skąd taka cena tych philipsów
@zosiasamosia1: DeLonghi? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czekam, aż w końcu przerzucą się na ceramiczne tylko co wtedy będą pisać jak teraz tak żarliwie bronią stalowych młynków.
@nadsztygar: jak masz takie problemy z obsługą, to bierzesz sobie passione ot gdzie 4 podstawowe przepisy
@nadsztygar: nie mogę się odczepić? odpowiadam tylko na "zarzuty", które są śmieszne i wyssane z palca XD
@zosiasamosia1: i ile masz tych profesjonalnych ekspresów z ceramicznymi młynkami? nawet saeco które lubuje się w ceramikach w konsumenckich ekspresach, w profesjonalnych używa stalowych
@zosiasamosia1: no i w końcu w czymś się zgadzamy, ale znowu ale, nivony zakupione na stronie konesso mają 3 lata gwarancji (z ograniczeniem do 9999 kaw w przypadku serii 5, 6, 7) na cały sprzęt, a nie 10 lat gwarancji na coś co w zasadzie jest długowieczne, także to 10 lat to jest marketingowy bełkot, więc znowu
jak ci to nie wystarcza, to dam ci inny przykład, daję ci 10 lat gwarancji na klamki w samochodzie, na resztę 2 i elo, czemu? wiem, że klamki są tak skonstruowane, że przez te 10