Aktywne Wpisy
NijuGMD +66
Czy ludzie z #medicover są jacyś nienormalni? Mam abonament z firmy, szukam laryngologa. Terminy na marzec. Myślę sobie: kuxwa, przecież do tej pory to mi ucho eksploduje.
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,
Ciortas +2
jakie macie podejście do pracy w której płaci się najniższą na umowie a reszta pod stołem? Byłem już na kilku rozmowach i wszędzie oferują tego typu rozwiązania, jeden szef mówił że tak robi 90%warsztatów bo koszta są ogromne jakby miał płacić pełną kwotę (chodzi o warsztaty samochodowe). Czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie da się pracować bez kombinowania z wypłatami? Takie rzeczy sprawiają że nie mam ochoty siedzieć dłużej w Pl, ale
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#prawo #rodo #gsm
Usługodawca nie potrzebuje twojej zgody na przetwarzanie danych jeśli jest to niezbędne do wykonania usługi xD
Czyli jak chcesz no fakturę to nie musisz podpisywać zgody bo bez twoich danych nie da się wystawić faktury
Lapiesz?
Jeszcze jedno pytanie, jeżeli np. chce przestać korzystać z ich usługi, czyli deaktywować kartę SIM, to mogę poprosić zgodnie zgodnie z rodo o wymazanie moich danych?
Czyli Rodo, srodo, a w rzeczywistości i tak guwno daje ( ͡° ʖ̯ ͡°)