Wpis z mikrobloga

Wyznałem miłość mojej koleżance z roku. Zawsze była dla mnie miła i pomocna. Myślałem ze tez do mnie coś czuje. Liczyłem że będziemy razem a tu odpowiedz jak zwykle... jakbym był chadem to by tego nie pomyliła
J--------e co jest z wami #rozowepaski. Kiedy ten #betauprising?
#przegryw #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
PanKompromitacja - Wyznałem miłość mojej koleżance z roku. Zawsze była dla mnie miła ...

źródło: comment_JqrWWfoSK50jofm7a1i4vJqIxAyyCgIT.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanKompromitacja z jednej strony jej reakcja dosyć prostacka z drugiej strony jednak pisanie takich rzeczy przez neta to żeżuncja, spotkałeś się z nią kiedyś prywatnie czy po prostu zadziałał syndrom kuca kiedy jedna z niewielu kobiet jest miła w szkole/na uczelni/w pracy i się w niej zakochujesz? Ewentualnie to dość ok bait.
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja czyli tylko relacje "oficjalne" no cóż nie powinieneś tak wypalać - teraz pewnie smieje się z ciebie razem z koleżaneczkami. Następnym razem zbuduj jakąś trwalszą relację wychodzącą poza ramy miejsca "służbowego" i wtedy zdobywaj się na takie wyznania ale też z pewnością że druga strona jest tobą zaintetesowana
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja: to już ja jako doświadczony przegryw wiem że panne warto przetestować czy aby mam racje. Oczywiście moje wszystkie testy tylko potwierdziły moje przypuszczenia że nie dla psa kiełbasa. Nigdy się nie skompromitowałem
  • Odpowiedz