Wpis z mikrobloga

@Magadanka:

Wytłumaczcie, bo nigdy nie mogę tego zrozumiec( ͡° ͜ʖ ͡°)

Służę pomocą :)
Otóż, nawet mega marna laska czy kobieta z dzieckiem, zawsze kogoś znajdzie, a koleś i tak będzie pchał w nią hajs czy nadskakiwał w inny sposób.
Wyobraź sobie sytuację ojca z dzieckiem, czy brzydkiego kolesia - obu kobiety będą miały po prostu "w dupie".
  • Odpowiedz
@HateAccount: rozumiem trochę takie myslenie, ale też trochę uważam że nie do końca jest tak jak piszesz, w sensie że z drugiej strony też mamy przegrywow w swojej płci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Albo obracam się w takim towarzystwie na przykład xD bo to też zależy dużo od charakteru człowieka

Są samotne kobiety, które może nie są najładniejsze na świecie, ale wartościowe, które sobie żyją obok takich zwykłych ale fajnych, mireczkow
  • Odpowiedz
które nie mają zainteresowania ze strony niebieskich

@Magadanka: Nie to ładne co ładne, a co się komu podoba. Jak laska jest sama (będę powtarzał to jak mantrę!), to znaczy, że jest ostro p----------a, albo czeka na księcia - INNEJ OPCJI NIE MA.
  • Odpowiedz
@elfik35: @SweterWPaski: @HateAccount: Od razu informuje, że ma nerwicę natręctw, wegaństwo (XD) i problemy z integralnością swojej osoby, gra w otwarte karty - jak dla mnie bardzo dobry opis, odsiewający wszystkich, którzy by z kimś takim nie wytrzymali. Na przykład mnie. I jakieś 99% populacji obu płci.

Przynajmniej może mieć nadzieje, że będzie pisał do niej ten 1% ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: ten jeden procent to ci co ich IQ nie pozwala im zauwazyc ze z nia jest cos nie tak lub majacy taki balagan na strychu ze ona przynich to wzerzec zdrowia psychicznego.
  • Odpowiedz