Kolejna część zmagań dotycząca spotkań z laseczkami z internetu. Dobrze mi idzie? Spotkanie wyglądało tak, że owa koleżanka była umówiona na godzinę 19:00 ze znajomymi. Zaproponowałem spotkanie o 18:00. Przyszła, poszliśmy na spacer. Po 5 minutach sprawdza telefon i mi mówi, że znajomi już na nią czekają w pubie. Odprowadziłem ją pod ten pub i się pożegnaliśmy przytulaskiem. Dałem jej buzi w czółko na pożegnanie chociaż. Spotkaliśmy się o 18:00, koniec 18:15. Spotkanie trwało 15 minut. ( ͡°͜ʖ͡°) Wydane na bilety 10zł. #gownowpis #przegryw #badoo #tinder
@Sumiru: Zrób jeszcze rubryczkę w której będziesz zaznaczał, czy po takiej randce siadasz po turecku na dywanie i zaczynasz bujać się autystycznie w przód i w tył, czy może w prawo i lewo ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sumiru: jakbym był laską i jakiś ogr na pierwszym spotkaniu (tudzież na randce) facet próbowałby na siłę jakiegoś kontaktu fizycznego typu łapanie za rękę, przytulanie czy całowanie bez naturalnego flow między Wami to też bym uciekał i nie odpisywał. Baby czują desperację na kilometr a ty się nią wypsikałeś przed spotkaniem proponując je na siłę o tej 18 xD
#gownowpis #przegryw #badoo #tinder
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rocket_slayer Dycha za dużo "piękny kawalerze" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora