Wpis z mikrobloga

@w_CZOPKU_urodzony: kolejny zombie shooter... Niech to będzie i najlepsza gra na rynku, nie kupię. W kółko walkowany jeden temat. Jakby wywalić całe to gowanie zombie to na VR zostałby chyba tylko beat saber. Ile można w kółko robić wciąż to samo.
  • Odpowiedz
@BQP: Jesteś przewrażliwiony, jednym tchem mogę wymienić gry które nie są o zombie i sprawiają kupę frajdy: Superhot VR, Blade and Sorcery, Onward, Island 359, H3VR, Raw Data, Space Engine, Elite Dangerous, Assetto Corsa, Climbey, Skyrim VR, Vtol, Creed, Zero Caliber, Boneworks, Thief Simulator, Budget Cuts, Espire 1, Gorn, Pavlov, Rick and Morthy, Talos Principle, Tilt Brush, Sairento VR.

A jeżelibyś mógł to z chęcią poczytałbym jakie są jeszcze inne
  • Odpowiedz
@w_CZOPKU_urodzony Grałem jakiś czas temu i jest całkiem spoko, chodzenie po nocy było przerażające. Jest potencjał, ale gra ma typowe bolączki VRowych indyków, jak drewno i niska jakość grafiki. Ale widzę że aktualizacje wychodzą dość często, więc może się coś pozmieniało od tego czasu. Będę musiał sprawdzić.
  • Odpowiedz
@Harkonnen: zwiastun jest dość stary i na nim widać dość drewniane strzelanie, aktualnie zupełnie inaczej to wygląda, odrzut broni jest teraz świetnie dopracowany, na jakość grafiki aktualnie też nie mogę narzekać. Wydajnościowo nieźle śmiga, 110-120fps na 1080ti.
  • Odpowiedz