Wpis z mikrobloga

Dobra po moim ostatnim poście na temat przybrania masy, za waszą namową ściągnąłem apkę fitatu, wprowadzam sobie od wczoraj co zjadłem i liczę kalorię. Mój status wg. BMI to wygłodnienie XD (ale nie chodzę głodny xD) - 53 kg przy 183 cm (choć nie wiem, czy nie jestem wyższy, ale tyle mam w dowodzie). Cel dałem sobie 60 kg. No i chyba rzeczywiście tak na codzień nie jem tyle, żeby tej masy nabrać - potrzebuje ok 1850 kcal i tak myślę, że tyle mniej więcej jem. Apka mi pokazuje, że jak chce zgrubnąć, to muszę dostarczać 2186 kcal /dzień. Zobaczmy, jak szybko to zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakieś porady? Może jest lepsza apka? Albo jeszcze jakieś przydatne narzędzia, bo nie sądziłem, że liczenie kalorii jest tak przydatne :P
#dieta #jedzenie #mirkokoksy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JEST-SUPER: Ehhh pamietam moje czasy,kiedy byłem takim sucharem xD 57kg przy 176 cm wzrostu masakraaa.Teraz dopiero zacząłem się zastanawiać jak mogłem żyć na 2 kanapkach z nutella,drożdżówka w szkole,obiadkiem i lekką kolacją (ʘʘ) Moja rada:zacznij poprostu jeść bardziej kaloryczne rzeczy typu jajecznica czy jakieś szejki,Pozdro ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz