Mirki, przed świętami zamówiłem choinkę z jakiegoś januszexu. Maiała być 180 a przysłali 160. Od 18 grudnia walczyłem o to aby zamówili kuriera żebym mógł im ją zwrócić i odzyskać swoją kasę. Dziś dostałem następującą odpowiedź. Gdzie mogę zrobić o to imbe, że janusz wysłał mi zły towar i każe mi go odsyłać na mój koszt?
@MojaPuffa: Totalnie odradzam :D Pierwszy raz nadziałem się na takie januszostwo ze strony sklepu internetowego. 18 grudnia odezwałem się do nich pierwszy raz, że wysłali zły towar. W mejlu poprosiłem o instrukcję co do zwrotu. Jedyne co dostałem w odpowiedzi to link do ich strony. Żadnego "dzień dobry" czy "przepraszamy", po prostu link do strony xDD. Kilka telefonów i jedyne co dostawałem to "mamy bardzo dużo zamówień oraz mail od
@moralez00 : a skad sprzedawca bedzie wiedzial ile dokladnie kosztowal konsumenta kurier? @STM32_bujneo: Zawołasz jak przyjdzie zwrot i dasz znac czy oddali za przesylke?
@STM32_bujneo: jakbyś dalej szukał choinki to polecam choinkowo.pl (mają taki sam nick na allegro i niższe ceny niż na stronie) zamówiłam dwie i pierwszy raz nie byłam rozczarowana, są identyczne jak na zdjęciach
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#januszebiznesu #poradyprawne #zakupy #pytanie
@STM32_bujneo: Zawołasz jak przyjdzie zwrot i dasz znac czy oddali za przesylke?