Wpis z mikrobloga

@graczzzz: W Chełmie też mam rodzinę. Jak znasz jakiegoś Heńka B. to pozdrów nawet jakby nie był to ten sam. :D
A tak to jestem z Wrocławia, na wakacje często jeździłem a to Hrubieszów, a to Dubienka. Zajebista okolica. Szkoda tylko, że tak dużo ludzi p-----------o na przykład z Chełma, słyszałem że dramat.
  • Odpowiedz
@graczzzz: Przykre.
Ja gdybym miał swoją chatę pod Ukrainą to bym nawet nie myślał gdziekolwiek wyjeżdżać, tylko kursowałbym starym Passatem z bakiem pow. 100l po białoruskie paliwo (jeszcze tańsze) plus kanistry oraz wiadomo, gorzałka po mineralce. :D
Po stronie ukraińskiej wiadomo było ile komu dać, a po naszej ew. za wódę jakieś śmieszne kary.
Przy dwóch kursach dziennie do samego Jagodzina gdzie drożej i tak świetny hajs można było wyciągać
  • Odpowiedz
@graczzzz: Zdolni, przedsiębiorczy ludzie z Twoich okolic po prostu. Ja przecież na to nie wpadłem. No ale cóż, przekonywać Cię dalej nie będę bo nie o to przecież chodzi. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam i miłego dnia
  • Odpowiedz
Im dalej na zachód tym towar jest droższy. Ot i cała filozofia. To co sprzedasz w Lublinie za 5 we Wrocławiu opchniesz za 9. (w tym przypadku fajki) I to z pocałowaniem ręki.
Wódkę jeszcze trzeba umieć ładnie "przebutelkować" a i najlepiej akcyze załatwić.
Sporo zamieszania. Ale przebitka ponad 150%, tak słyszałem. :P
Tylko do tego trzeba mieć czasami mocne nerwy no i ogarnięty transport. Opowiadano mi o czasach, gdzie wycieczkowymi polbusami
  • Odpowiedz
No dlatego mówię, że wysokiej klasy przedsiębiorczość oraz dość spore jaja są niezbędne. Jeszcze się nie urodził taki co został sławny i bogaty z tchórzostwa i lenistwa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Trochę naciągane ale Jackowski podczas swojego pierwszego lajwa mówił, że na początku konfliktu dojdzie do tragedii, a władze powiedzą że to było przez przypadek

@SlabySzwagron5: no k---a niesamowita przepowiednia, w 90% konfliktow cos takiego sie dzieje
  • Odpowiedz