Aktywne Wpisy
heksengerg +105
cyconiusz +78
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#iran
A tak to jestem z Wrocławia, na wakacje często jeździłem a to Hrubieszów, a to Dubienka. Zajebista okolica. Szkoda tylko, że tak dużo ludzi p-----------o na przykład z Chełma, słyszałem że dramat.
Ja gdybym miał swoją chatę pod Ukrainą to bym nawet nie myślał gdziekolwiek wyjeżdżać, tylko kursowałbym starym Passatem z bakiem pow. 100l po białoruskie paliwo (jeszcze tańsze) plus kanistry oraz wiadomo, gorzałka po mineralce. :D
Po stronie ukraińskiej wiadomo było ile komu dać, a po naszej ew. za wódę jakieś śmieszne kary.
Przy dwóch kursach dziennie do samego Jagodzina gdzie drożej i tak świetny hajs można było wyciągać
Pozdrawiam i miłego dnia
Wódkę jeszcze trzeba umieć ładnie "przebutelkować" a i najlepiej akcyze załatwić.
Sporo zamieszania. Ale przebitka ponad 150%, tak słyszałem. :P
Tylko do tego trzeba mieć czasami mocne nerwy no i ogarnięty transport. Opowiadano mi o czasach, gdzie wycieczkowymi polbusami
@SlabySzwagron5: no k---a niesamowita przepowiednia, w 90% konfliktow cos takiego sie dzieje
Komentarz usunięty przez moderatora