Aktywne Wpisy

ulath +73
źródło: 1000025822
Pobierz
morgiel +123
jeszcze nie został rolnikiem a już chce drogę blokować...
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow
źródło: 440303997_7693068450732016_1211325315477728964_n
Pobierz

#danielcraig #jamesbond #zlotegloby #film
źródło: comment_8wCKmPiBIPmJsIC9rEVRvo23KembeeCa.jpg
Pobierz@MrFisherman: No i jebnąć plebejskim argumentem i #!$%@?, sprawa załatwiona. XD Postarałeś się.
@MrFisherman: To ty masz problem randomie, że ktoś mówi że to jest #!$%@? Bond pragnę ci przypomnieć. Więc jak lubisz ogladac kolesia z wiesniackim ryjem w tanim filmie akcji to ty idź oglądać. Nikt ci nie zabrania
@MrFisherman: dobre xDDDDDD
@MrFisherman: Jak porównujesz stare Bondy do filmów akcji jak Transporter to skończ mnie wołać bo gówno wiesz o kinie i nie mamy o czym dyskutować.
źródło: comment_EUrNdpM7er9xLRCIVs5Ljps8OwcLc6GD.jpg
Pobierz@MrFisherman: Bo #!$%@? co? XD Zesrasz się? Oczywiście że starzy aktorzy są lepsi i jest to nie tylko moja opinia, innych fanów Bonda, ale też większości poważnych rankingów, gdzie Craig nie występuje na pierwszym miejscu. Jeżeli się zdarzy, to jest święto a ranking był i tak układany przez właśnie takiego amatora jak ty.
źródło: comment_QpeDrzgQIHADFVrimgEv3bWFshgwxcKm.jpg
Pobierz@MrFisherman: Tak, bo poważne rankingi są robione przez poważnych ludzi, którzy są znawcami w jakimś temacie. W odróżnieniu do ciebie który jest amatorem.
Jeżeli nie rozumiesz takich podstaw to to właśnie dowodzi, dlaczego starszy w tym wypadku jest mądrzejszy od ciebie. Bo jesteś jeszcze gimbem. A popularna wypokową opinię mam w dupie, więc populizmy tu nie zadziałają.