@Hatespinner: no to kto Ci broni oglądać tylko Bondy bez niego? Nie wiem, z Brosmanem na przykład. Dla wielu fanów są to najlepiej zrobione Bondy a Ty się spinasz bo gość nie wygląda tak jak w Twoich fantazjach. Jak nastepny bond bedzie czarny to też bedziesz mowił że niewolnik z Afryki uciekł?
@MrFisherman: Jasne, a jak będzie babą to też będę mówił, że to gówno a nie Bond. Bo wtedy podpinanie się pod historię Bonda jest w celach marketingowych a nie żeby kontynuować jego historię. A to, że większość widzów jest za głupia, żeby zrozumieć prawa rynku wcale mnie nie dziwi. Tak działa rozkład inteligencji w społeczeństwie.
@Hatespinner: oho, znalazł się intelygent, prawdziwy płatek śniegu któremu sie zdaje że jest wyjątkowy xD skoro tak rozumiesz prawa rynku to czemu tak trudno zrozumieć Ci że nikt nie ma problemu z jego rzekomą "bezklasowością" którą mu zarzucasz i Craig jest najlepiej zarabiającym Bondem? Bez powodu go nie zatrudnili i nie nakrecili z nim 4 filmów. A jak masz gadać "kiedyś to było" i mieć problem że czasy się zmieniają i
@Hatespinner: zresztą podniecanie się "klasą" ogladając filmy o pijącym, zaliczającym codziennie inną dziewczyne superagencie to wielkie "XD", jak chcesz sie zadowolić klasą to sobie włącz Noworoczny Koncert Filharmoni Wiedeńskiej a nie Bonda
A jak masz gadać "kiedyś to było" i mieć problem że czasy się zmieniają i filmowcy pokazują swoich superbohaterów z bardziej ludzkiej strony to idź oglądaj stare Bondy i po problemie. Wszyscy będą zadowoleni.
@MrFisherman: To ty masz problem randomie, że ktoś mówi że to jest #!$%@? Bond pragnę ci przypomnieć. Więc jak lubisz ogladac kolesia z wiesniackim ryjem w tanim filmie akcji to ty idź oglądać. Nikt ci nie zabrania
@Hatespinner: wow argument o muchach w 2020 xD co tu się dzieje? To jedyny który umiesz użyć gdy coś jest dobre i popularne ale Tobie się nie podoba? xD
@Hatespinner: i Bond to był od zawsze film akcji a nie prestiżowy pokaz mody i urody dla arystokratów. Poprzednie bondy (50 lat wstecz) zatem też mogę nazwać gównianymi filmami akcji bo były popularne (muchy, muchy, wiecej much)?
@Hatespinner: mówimy o samych Bondach, nie zaliczają się one do filmów akcji? Do czego zatem, jaki gatunek im przypiszesz? "Filmy akcji ale tylko dla intelygencji która ma teraz po 50 lat i narzeka że kiedyś to było"? Od zawsze był to film dla mas tylko kiedyś inaczej kręcono a Ty spuszczasz się nad starymi częściami jakby były produkowane dla ówczesnej elity intelektualnej. W filmach sensacyjnych/akcji chodzi o to że ma się
@MrFisherman: Powiedziałem ci gimbie, żebyś mnie nie wolał do swoich wysrywów. Jeżeli dla ciebie Blade Runner to film s-f i jakiś #!$%@? Bright z Willem Smithem to też film s-f i oba w związku z tym są równoważne, bo to przecież ten sam gatunek, to zajebiście. Ale jesteś amatorem a teraz zwijać się stąd oglądać jakieś gówno w kinie. XD
@Hatespinner: uuuu kogoś tu poniosło srogo xD ja Ci tylko uswiadamiam żebys się tak nie spuszczał nad starymi częściami a przez to nie obrażał nowszych aktorów (bo nie pasują do Twojego kanonu piękna danej postaci) bo zarówno wtedy jak i teraz Bond był i bedzie filmem sensacyjnym/akcji produkowanym dla mas. Więc nie traktuj tego jak film dla wyjątkowych ludzi który przez 50 lat nie może zostać zmieniony. Twoje żałosne januszowe wysrywy
starymi częściami a przez to nie obrażał nowszych aktorów
@MrFisherman: Bo #!$%@? co? XD Zesrasz się? Oczywiście że starzy aktorzy są lepsi i jest to nie tylko moja opinia, innych fanów Bonda, ale też większości poważnych rankingów, gdzie Craig nie występuje na pierwszym miejscu. Jeżeli się zdarzy, to jest święto a ranking był i tak układany przez właśnie takiego amatora jak ty.
Twoje żałosne januszowe wysrywy "hurr durr kiedyś to było"
@Hatespinner: aha czyli jak stary aktor grający Bonda jest pierwszy w jakimś "poważnym rankingu" to "w porządku, superaśnie, tak ma być" a jak Craig to "hurr durr jakiś amator to układał"? Czy Ty #!$%@? widzisz co piszesz wgl? XD
aha czyli jak stary aktor grający Bonda jest pierwszy w jakimś "poważnym rankingu"
@MrFisherman: Tak, bo poważne rankingi są robione przez poważnych ludzi, którzy są znawcami w jakimś temacie. W odróżnieniu do ciebie który jest amatorem.
Jeżeli nie rozumiesz takich podstaw to to właśnie dowodzi, dlaczego starszy w tym wypadku jest mądrzejszy od ciebie. Bo jesteś jeszcze gimbem. A popularna wypokową opinię mam w dupie, więc populizmy tu nie zadziałają.
Ehh, 37lat i chyba kryzys wieku średniego mnie dopadł. Dla hejterów mieszkam w Norwegii i tutaj są ładowarki ;-) #chwalesie #tesla #samochody oczywiście long range z 4x4
#danielcraig #jamesbond #zlotegloby #film
@MrFisherman: No i jebnąć plebejskim argumentem i #!$%@?, sprawa załatwiona. XD Postarałeś się.
@MrFisherman: To ty masz problem randomie, że ktoś mówi że to jest #!$%@? Bond pragnę ci przypomnieć. Więc jak lubisz ogladac kolesia z wiesniackim ryjem w tanim filmie akcji to ty idź oglądać. Nikt ci nie zabrania
@MrFisherman: dobre xDDDDDD
@MrFisherman: Jak porównujesz stare Bondy do filmów akcji jak Transporter to skończ mnie wołać bo gówno wiesz o kinie i nie mamy o czym dyskutować.
@MrFisherman: Bo #!$%@? co? XD Zesrasz się? Oczywiście że starzy aktorzy są lepsi i jest to nie tylko moja opinia, innych fanów Bonda, ale też większości poważnych rankingów, gdzie Craig nie występuje na pierwszym miejscu. Jeżeli się zdarzy, to jest święto a ranking był i tak układany przez właśnie takiego amatora jak ty.
@MrFisherman: Tak, bo poważne rankingi są robione przez poważnych ludzi, którzy są znawcami w jakimś temacie. W odróżnieniu do ciebie który jest amatorem.
Jeżeli nie rozumiesz takich podstaw to to właśnie dowodzi, dlaczego starszy w tym wypadku jest mądrzejszy od ciebie. Bo jesteś jeszcze gimbem. A popularna wypokową opinię mam w dupie, więc populizmy tu nie zadziałają.