Wpis z mikrobloga

próbuje Ci udowodnić i wbic do głowy że nie jesteś wyjątkowy

@MrFisherman: To strasznie #!$%@? ci idzie, bo utwierdzam się tylko w przekonaniu, że mam nieskończenie większą wiedzę o filmie niż ty.

Są filmy gorsze i lepsze, nisko i wysokobudżetowe, dla krytyków i dla plebsu. Tak że podziałów jest w każdym gatunku tyle ile ludzie sobie wymyśla. Kiedyś do tego dorośniesz i to odkryjesz.
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Ty jesteś i tak, tak ograniczony że powinny być 2 podziały: "filmy które się podobają panu H (ofc stare bo jakby inaczej), i te które się nie podobają panu H (przeważnie nie podoba mu sie to że nie są to stare filmy bo wiadomo jak stary film to od razu klasyq bez podejścia)
  • Odpowiedz
powinny być 2 podziały: "filmy które się podobają panu H (ofc stare bo jakby inaczej), i te które się nie podobają panu H

@MrFisherman: Wow, jak tam w sferze 80 IQ? Oglądałeś jakiś fajny Big Brother ostatnio? Czy nie wiem co takie nietryby jak ty teraz mają w telewizji. XD
  • Odpowiedz
@Hatespinner:

- wyzywanie od gimbów
- wyzywanie od gówien
- mówienie że moja opinia jest gówniana
- uważanie że wiek = mądrość
- uważanie że jak coś jest stare to od razu z automatu jest lepsze (i nie mówie o Tobie tłuku)
- uważanie się za wyjątkowy płatek śniegu a starego bonda za arcydzieło filmowe (xD)
- nie zauważyłeś że tak samo zapłaciłeś za Diamenty są wieczne jak ja za skyfall
  • Odpowiedz
@MrFisherman: Tyle twoich chochołów i dowodów że gówno rozumiesz nawet z najprostszej wymiany zdań, czyli jednoznaczny dowód że jeszcze nie dorosleś żeby poważnie z tobą dyskutować. :) Śpij dobrze, wytrzyj mleko spod nosa.
  • Odpowiedz
atakowanie mnie Big Brotherem, wiesz ja praktycznie nie oglądam tv ale skoro polecasz to może zobacze, pewnie znasz godzine odtwarzania to mi podasz?

@MrFisherman: Gdybyś nie był takim dzieciakiem, to może byłbym zażenowany tekstami "A NIE BO TY" xD
  • Odpowiedz