Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +212
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
Wiem że iran to inny kraj niż Polska, wiec takie komenty że nie można tego porównywać to sobie darujcie. Prosze o nazwiska i uzasadnienie. Czyli np Wałęsa, bo obalił komunę i pokonał ZSRR...
#iran #irak #wojsko
xDDDDD
Wiesz jest gość który był skuteczny w tym co robił. I do tego jeszcze samouk.
@badtek: Haller? Rozwadowski? Mniej więcej ten format wojskowych, którzy mieli wplyw na życie polityczne.
Komentarz usunięty przez autora
W mojej pamięci zapisał się już taki fakt. Z punktu widzenia naszych czasów będzie to zdanie niepopularne, ale takie były wówczas fakty.
Otóż pamiętam, jakie przygnębienie zapanowało w społeczeństwie po
@Ten_od_Hanki: dzieki
To jak zabić Maczka albo Andersa.
Może parę lat temu, jak jeszcze Petelicki żył, to Petelicikiego?