#anonimowemirkowyznania Dziewczyna mnie zostawila dla innego bolca. Czemu? Abo juz nie jestem rozrywkowym, zdecydowanym, kierujacym jej zyciem wygrywem, tylko wpadlem w depresje i wszystko mi obojetne. Zmiana nastapila jak tylko bolec zaczal jej prawic komplementy. #logikarozowychpaskow #zwiazki #depresja #bolecnaboku Z jednej strony sie ciesze, bo to typowa #p0lka. Z drugiej strony wiem jak ciezko teraz o normalna kobiete i mi przykro, ze zostalem potraktowany jak zuzyty mebel
@Sefton: przecież pisal ze kiedyś był "rozrywkowym, zdecydowanym, kierujacym jej zyciem wygrywem" wiec nie jest #przegryw. Zdrowy związek to taki gdy dwie strony się wspierają, a nie zostawiają drugą osobe gdy jest w gorszym stanie. Nawet jakby miał depresje, to gdyby laska go kochała, starałaby się mu pomoc. Pomysl w druga strone, zostawiłbyś dziewczyne którą kochasz tylko dlatego, bo nie chce się jej już wychodzić z domu
@synskooorvysyn: chyba nie wiesz co to jest bycie z kims z depresją. Czasami lepiej dać sobie spokój.
Teraz dla ciebie to brzmi chamsko i egoistycznie. Dla mnie kiedyś też. Ale doświadcz tego powolnego topienia sie w tej depresji i wróć z opisem doświadczeń.
@Sefton: to wszystko zależy od stazu w związku, osobiście nie związałbym się z dziewczyna która ma depresje od początku bo nie krecą mnie takie klimaty, ale jeśli z jakichkolwiek przyczyn w trakcie jego trwania, po paru latach taki problem się pojawił to nie zrywałbym z miejsca tylko jej pomógł. Może teraz dopiero wyjaśniłem
@Sefton: nie ma większych problemów niż deprecha jeśli mówimy o takiej prawdziwej depresji, już lepiej chyba mieć raka czy jakiś nowotwór bo ludzie przynajmniej się o Ciebie martwią i myślą sobie, że niczego nie udajesz tylko jesteś ciężko chory.
WolnySeba: @synskooorvysyn: wg niej zalezalo jej, robila co mogla-czyli pytala jak sie czuje i gadala mi o swoich zainteresowaniach nonstop i tak. @Sefton: Czym zasluzylem? Ja ja tez wyciagnalem z jej problemow, a dostalem w morde obuchem. Jak zapytalem czemu mi wczesniej nie powiedziala, ze miedzy nami jest zle, to mi powiedziala "bo ja nie umiem mowic takich rzeczy" zwykla #p0lka i tyle...
@AnonimoweMirkoWyznania: Standardowy przypadek, wyssać ile się da a jak już nie ma czego to trzeba szukać następnego frajera do dojenia. Nie martw się, przecież i tak z taką osobą nie zbudował byś zdrowej relacji, to już lepiej teraz jak wyszło szydło z worka niż jakbyście byli małżeństwem czy mieli jakieś wspólne zależności jak np. kredyt.
Dziewczyna mnie zostawila dla innego bolca. Czemu? Abo juz nie jestem rozrywkowym, zdecydowanym, kierujacym jej zyciem wygrywem, tylko wpadlem w depresje i wszystko mi obojetne. Zmiana nastapila jak tylko bolec zaczal jej prawic komplementy.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #depresja #bolecnaboku
Z jednej strony sie ciesze, bo to typowa #p0lka. Z drugiej strony wiem jak ciezko teraz o normalna kobiete i mi przykro, ze zostalem potraktowany jak zuzyty mebel
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
Teraz dla ciebie to brzmi chamsko i egoistycznie. Dla mnie kiedyś też. Ale doświadcz tego powolnego topienia sie w tej depresji i wróć z opisem doświadczeń.
@Sefton: Czym zasluzylem? Ja ja tez wyciagnalem z jej problemow, a dostalem w morde obuchem. Jak zapytalem czemu mi wczesniej nie powiedziala, ze miedzy nami jest zle, to mi powiedziala "bo ja nie umiem mowic takich rzeczy" zwykla #p0lka i tyle...
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora