Aktywne Wpisy

konik_polanowy +809
źródło: GbXqXs0W4AAjxX7
Pobierz
hacerking +68
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

2. Ciesz się, że robi lajta w trakcie którego zarobi 1000+ zł.
3. Poziom taki sam jak majorskie "ojej major gej 3 złote dziękuję za 3 złote", ale co tam, to Konon to git, staroszkolniactwo się cieszy.
4. Fiodor ma wszystko w dupie, ale i tak byś mu najchętniej zjadł kiełbasę z majonezem, ufasz dla jego.
5. Narzekaj na Strusia i módl się by jak najdłużej trzymał się z dala od Belwederu.
5a. Narzekaj jednocześnie, że Sławek trzyma Strusia u siebie/u Moniki, dokładnie w takim stanie jak pragniesz - daleko od Konona.
6. Konon traci źródło dochodu, Sławek przyczynia się do upierwotnienia stanu rezerwatu przyrody w Starosielcach.
6a. Krzycz, że boli cię d--a, bo twoja małpka nie będzie mogła się rozleniwiać kosztem gimbusów.
6b. Nalegaj, by ktoś opłacał tej małpce Internet, co jest oczywistą drogą do sznurkowego, systematycznego opłacania mu wszystkiego włącznie z każdym listkiem papieru toaletowego, w który będzie potem sobie wycierać palce po dokonaniu czynności wydalniczych.
Logika level -∞.
#kononowicz #muremzawalentym #muremzawalnientym #patostreamy
źródło: comment_I0aLa7DYNYtS0iEFh5ycrkwKPHJgWLXC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora