Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
djtartini1 +236
2. Ciesz się, że robi lajta w trakcie którego zarobi 1000+ zł.
3. Poziom taki sam jak majorskie "ojej major gej 3 złote dziękuję za 3 złote", ale co tam, to Konon to git, staroszkolniactwo się cieszy.
4. Fiodor ma wszystko w dupie, ale i tak byś mu najchętniej zjadł kiełbasę z majonezem, ufasz dla jego.
5. Narzekaj na Strusia i módl się by jak najdłużej trzymał się z dala od Belwederu.
5a. Narzekaj jednocześnie, że Sławek trzyma Strusia u siebie/u Moniki, dokładnie w takim stanie jak pragniesz - daleko od Konona.
6. Konon traci źródło dochodu, Sławek przyczynia się do upierwotnienia stanu rezerwatu przyrody w Starosielcach.
6a. Krzycz, że boli cię dupa, bo twoja małpka nie będzie mogła się rozleniwiać kosztem gimbusów.
6b. Nalegaj, by ktoś opłacał tej małpce Internet, co jest oczywistą drogą do sznurkowego, systematycznego opłacania mu wszystkiego włącznie z każdym listkiem papieru toaletowego, w który będzie potem sobie wycierać palce po dokonaniu czynności wydalniczych.
Logika level -∞.
#kononowicz #muremzawalentym #muremzawalnientym #patostreamy
Ale z was debile mówicie że głosujcie na PiS i na PO wygrywa PiS i się cieszycie i jednocześnie płaczecie co za debile na tym forum politycznym. Przecież wiadomo że na forum wszyscy mają tą samą opinie na ten sam temat.
Wypad tepaku na diskord i nie szukaj atencji jesteś spalona grubasie
xD
@maershal: Poprawiłam się, coś w tym złego?
Przecież ts cała wyliczanka to żale że srawek i inne latexy nigdy nie będą lubiani przez społeczność. A te wiskordy haha to nie społeczność to zwykle debile latexowe o których wiem
Zamiast zachować się z RiGCZem, mieć w dupie zielonki oraz regularnie banowanych debili i robić swoje, lub po prostu przenieść się na Wiskorda i nie taplać się w gównie, przychodzisz tu i toczysz wojenki.
Chyba najgłupsze co mogłaś zrobić.