@ameliniowyguzik: Trzymaj się Mireczku! Wyrazy współczucia i pamiętaj ze nawet po największej burzy wychodzi słońce. Czas leczy rany chociaż wiem ze teraz jest tobie ciężko sobie to wyobrazić
@ameliniowyguzik: Wyrazy współczucia, moja mama zmarła przed świętami, także po dwóch latach walki z rakiem. Pamiętaj, że nie jesteś sam i nie bój się zwrócić o pomoc czy po prostu pogadać z kimś, czy to dalsza rodzina czy znajomi, czy mirki z wykopu :(
@ameliniowyguzik: Mój tato ma raka, tym razem w formie, której nie da się wyciąć, tak więc mentalnie przygotowujemy się na to co nieuniknione... Ja sam zakładam, że każdy dzień ponad jeszcze jakieś dwa lata będzie prezentem. Mogę sobie tak mówić, ale oczywiście nie wiem jak zniosę to gdy go stracę. Wyrazy współczucia.
@ameliniowyguzik: wiem co czujesz Mirku, mój Padre prawie 5 lat dawał radę, ale pod koniec to już nie dało się patrzeć na to cierpienie. Pomyśl, że nic jej już nie boli. Trzeba żyć dalej.
@ameliniowyguzik: bardzo mi przykro, mnie 3 lata temu umarł dziadek na raka a 2 lata pozniej babcia na to samo. Nie mogla bez dziadka wytrzymać ;(. Trzymaj się tam.
Wczoraj o 18:40 przegrała
Posypałem się
#mama #rak #nowotwory #onkologia ##!$%@?
Mogę sobie tak mówić, ale oczywiście nie wiem jak zniosę to gdy go stracę.
Wyrazy współczucia.