Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Powstaniec: Bo jest zabudowana, niemiłosiernie mnie w-------a na początku, ale teraz nawet przyglądać się nie muszę, wystarczy zerknąć i wszystko wyczytuje
  • Odpowiedz
@Geres: Ty nie omijaj wszystkiego co się da, tylko zabijaj wszystko co się da. 7 poziom (jeśli dobrze tam widzę) to jest strasznie mało. Ja mam 19 i jeszcze się do Jarka nie wybieram. Rób wszystko co się da. Questów jest na prawdę sporo.

Parę tipów dla ciebie poniżej:
1. Kasa: Idź do koszar w Khorinis, tam są ogłoszenia na zabicie hersztów bandytów. Za każdego z nich dostaniesz całkiem niezłą sumkę pieniędzy.
  • Odpowiedz
@Geres: No to na czym się wbija exp, na questach? Nie widzę później lanie smoków taką postacją... No chyba, że przyzwiesz stado szkieletów i będziesz popijał cherbatkę i obserwował. Fajna rozgrywka...
  • Odpowiedz
@Candy: Questy dają 100% expa, więc w zasadzie tylko nimi można Levelować. A jeżeli chodzi o przyzwanie szkieletów to odpada, bo każdy przyzwany szkielet/szkielet-goblin jest agresywny wobec Ciebie. Mimo wszystko i tak w ten sposób zabije kruka, ale to musisz poczekać, aż skończę Jarka i napiszę kolejną część kroniki i tam wszystko szczegółowo opiszę
  • Odpowiedz