Mirki, tak patrzę na Wasze komentarze i te narzekania, oraz na swoje przeżycia, po raz kolejny utwierdza mnie to w przekonaniu, że ta gra to j----y rak. Gram ogólnie od Fify 06, w futa dopiero od Fify 19, ale już mi wystarczy. Co się w tym fucie o--------a, to głowa mała. Handicap, delaye, wylewy, problemy z serwerami, j-----e z dropem z paczek, nagradzanie nowych i słabszych graczy. Ja jestem mocnym przecietniakiem, nie gram tyle, co większość tutaj. Dostaje te nagrody za dr, lw czy sb i nie w------m się aż tak na ten g---o drop, bo nie poświęcam tyle czasu na to. Gdybym jak niektórzy tutaj napieprzal w to naokraglo przez cały tydzień i dostawał max jakiegoś kartofla ovr 84 to już w p---u dawno bym rzucił to na waszym miejscu . Na koniec - Dali ostatnio na PS plus titanfall 2 - porównując działanie i 'sprawiedliwosc' tych dwóch gier w trybie online, to niebo i ziemia. Tak to powinno k---a wyglądać. Jak ktoś jest dobry, to to widać, jak ktoś jest słaby, tym bardziej - proste, nie potrzeba żadnej pomocy dodatkowej, tylko skill się liczy. Ograniczyłem fife do minimum i wam też polecam. Pozdro 500 mirki ( ͡°͜ʖ͡°) #fut
Na koniec - Dali ostatnio na PS plus titanfall 2 - porównując działanie i 'sprawiedliwosc' tych dwóch gier w trybie online, to niebo i ziemia. Tak to powinno k---a wyglądać. Jak ktoś jest dobry, to to widać, jak ktoś jest słaby, tym bardziej - proste, nie potrzeba żadnej pomocy dodatkowej, tylko skill się liczy. Ograniczyłem fife do minimum i wam też polecam. Pozdro 500 mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut