Wpis z mikrobloga

Robiłem ostatnio generalne porządki i postanowiłem ogarnąć różne stare sprzęty, m.in. #szosa pic rel. #colnago
Jej stan jest raczej opłakany, hamulce ciężko chodzą, przerzutki wcale, siodełko się ryla, no ale z drugiej strony coś się uchowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy coś z tego będzie, da się to opylić za jakąś skromną kwotę pasjonatowi czy raczej na złom?
Ktoś w ogóle kojarzy co to może być za model?

#rower #szosa #colnago #kiciochpyta
zapalki - Robiłem ostatnio generalne porządki i postanowiłem ogarnąć różne stare sprz...

źródło: comment_ZcGGrqEEFnFwy3KKKPPCJOqakUjxqrlH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakbyś miał oddawać za cenę złomu to postawie dobra flaszkę :) zawsze podobały mi się takie starsze rowery i nawet miałem remontować stara Ukrainę dziadka ale bardzo ciężko z czesciami(ruscy poszaleli z różnymi wymiarami i mega trudno dobrać jakiekolwiek łożyska itd) może bym sobie ten wyremontował @zapalki:
  • Odpowiedz
@scratcher: o, dobrze wiedzieć, dzięki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobra, to wydam go komuś kto ma więcej serca do takich rzeczy, @bekon5265 napisałeś pierwszy, więc jakbyś chciał dokonać takiej wymiany to daj znać, mogę Ci go dać w Poznaniu, jak nie dasz rady to @porywacz_zwlok odezwę się
  • Odpowiedz