Aktywne Wpisy

okretowy_sanitariat +299
źródło: temp_file2579332303129060609
PobierzCo zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.9% (465)
- Wychować jak swoje 53.4% (1188)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 25.7% (573)

#polskiedrogi #motoryzacja #kierowcy #samochody #prawojazdy #ruchdrogowy #podrozujzwykopem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem

Miłego dnia mikolskie świry (。◕‿‿◕。)
#atencyjnymaszynista #kolej #pociagiboners ##!$%@?
źródło: comment_jFh4TylEuP3GV6t5kFtZi8ezoXjjRQot.jpg
PobierzNiemcy sobie zaklejają na granicy to żeby już nie tłumaczyć się z winy IC
Komentarz usunięty przez autora
Ad.1 - Wiedzy na ten temat nie mam. Jeśli chodzi o sam proces rekrutacji to pierwszym etapem były spotkania z kandydatami, którzy złożyli swoje CV w siedzibach i rozmowy trójkami takie luźniejsze, ale już weryfikujące czy kandydat ma pojęcie w co się pakuje oraz na czym praca polega, ewentualnie wyłapywanie dodatkowych minusów lub plusów podczas rozmowy. Po takiej rozmowie ci wybrani dostają informację, że należy zrobić badania w konkretnym okresie i po pozytywnej opinii od lekarza zaczynają kurs na licencję maszynisty. Nikt z kandydatów nie ma wglądu ile osób przeszło rozmowy a nie przepuścili ich na badaniach ale słychać głosy że to dość duży odsetek. Lepiej być pewnym swojej kondycji fizycznej i psychicznej. Ale na tym etapie jesteś prowadzony za rękę jeśli czegoś nie wiesz.
Ad.2 - Zestaw badań jest identyczny i ważność mają na 2 lata, potem wraz ze stażem ich ważność maleje i trzeba wykonywać je co rok. Wtedy ewentualnie już wymagania co do wzroku są mniejsze na tych kolejnych.
Narkotesty tak, nie orientuje się na czym polegają próby wątrobowe. A jeśli chodzi o wykorzystywane tablice i same psychotesty - jak dla mnie to większego wrażenia nie zrobiły i nie wiem na czym można uwalić ale no to moja ocena. Szybka reakcja na porównanie i dopasowanie plus jakieś tam inne tablice. Ogólnie
źródło: comment_OVYkrhHDu3j5VhtJ0BoV6wOugqnNkq3P.jpg
Pobierz