Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +15

Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a

Dlaczego większość niebieskich dało by sobie rękę uciąć za dziewice?
Bo niebieski lubi eksplorować dziewicze tereny
Dlaczego większość różowy dało by sobie rękę uciąć by trzymać się zdala od prawiczka?
Bo różowe potrafią tylko chodzić po utartych ścieżkach
I dlatego to faceci rządzą światem a nie kobiety. Niby nic nowego ale ta myśl nigdy się straci na aktualności.
#tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #badoo
@Pralko-suszarka: Koleś, z kim ty się obddajesz? Z wojownikami państwa islamskiego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw. Szkoda że dziewczyna nie ma podobnego podejścia, a więc karmienia ego tym że one są pierwsze.
Nawet na głupich portalach randkowych polecam poeksperymentować xD Zrobić konti dziewicy i w opisie dać że szukasz kogoś do rozdziewiczenia. Potem robisz drugie konto analogicznie
Ale odwrotnie, dla kobiety znowu liczy się facet z wysokim przebiegiem, przez które faceci z niskim doświadczeniem są poszkodowani. Każdy jest w jakiś sposób poszkodowany przez oczekiwania drugiej strony.
I teraz jeśli kobiety chcą być