Wpis z mikrobloga

@Fiodorczuk właśnie Menel na swoim żebro-lajcie powiedział że też dorabiasz na Kononie i masz lajty z donejtami i włączoną monetyzację na filmach. Śmiechu warte. To, że ten nieudacznik i pasożyt Mexicano dorabia się na Kononie minimum 4000-5000 zł miesięcznie od gimbusów którzy wysyłają mu swoje 500+, to nie znaczy że są ludzie okuratni, sprawiedliwi, zaradni którzy uczciwie pracują i są redaktorami bez pobudek materialnych. Każdy rozgarnięty wie że Menel działając pod dyktando lateksów zarabia bardzo dobrze na Kononie, ale nie pozwólmy w ten sposób oczerniać naszego jedynego redaktora Fiodora.
#kononowicz #patostreamy
  • 14
@Gogus23: Jeszcze chyba gorsza na lajtach jest jego widownia która przyswaja jego słowa jak od jakiejś świętej wyroczni uniwersum. Siedząc tam chwilę masz wrażenie jakby oni wszyscy zaczęli oglądać Szkolną od wczoraj. Nie wspominając już o płaceniu dla żula pieniędzy za puszczanie muzyki którą w każdej chwili mogą sobie odpalić samemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zachodniopomorzanin: Całkowicie się z Tobą zgadzam. Odnoszę dokładnie takie samo wrażenie. Zresztą lateksy kreują Menela na "wygranego uniwersum", "biznesemna". Haha. Zawsze jak chwilę obejrzę te jego żebro-lajty to ogarnia mnie żenada i jednocześnie śmiech z naiwności małoletnich fanów wielkiego panicza mexicana udającego eksperta prawiącego swoje głupiomądre wywody.
@Gogus23:

wielkiego panicza mexicana udającego eksperta prawiącego swoje głupiomądre wywody.

Mam dokladnie to samo. Nawet jego hipokryzja, klamstwa i udawanie abstynenta, nie #!$%@? mnie tak, jak to wymadrzanie sie i udawanie eksperta od wszystkiego i autorytetu. Najgorsze, ze dzieciaki i rozne Grazynki z Cholandji wierza temu cymbalowi, tylko dlatego ze ma okulary, #!$%@? przed kamera paluchem i niewlasciwie uzywa madrych slow, ktorych znaczenia nie zna