Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Tyle się słyszy o hałasie, brudzie, uciążliwości dla sąsiadów więc tak sobie pomyślałem
psy obsrywają całe osiedla 365dni w roku - ich właściciele: "to na pewno nie mój, kłamstwo, oszczerstwo"
ludzie 1 dzień w roku strzelają petardami - właściciele psów: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ヽ( ͠°෴ °)ノ
Petardy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gówna na trawnikach (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Natomiast znudzi się posiadanie psa wszystkim tym dresom, co za mamy rentę kupują "półrasowego" pitbulla z pseudohodowli, żeby kozaczyć na osiedlu, znudzonym życiem karynom ze swoimi mikropieskami (bo jakaś tam instagramowa "celebrytka" takiego nosi w torebce), które to kundle pozostawione bez opieki wyją jak p------e cały ten czas gdy ich "mamcia" zajmuje się stylizacją paznokci, albo tym wsiurom, które muszą mieć w swoim M2 kundla tak jak kiedyś u ojców na gospodarce (nic, że pies dostaje resztki ziemniaków z obiadu, wychodzi raz dziennie na 5 minut zesrać się na trawnik i tyle ma z życia, za to szczeka jak p------y na balkonie).
Dlaczego OC? Pisał mi nawet ktoś ostatnio, że to słaby bait z tym OC. Ano dlatego, że jak ten "półpitbull" pogryzie czyjeś dziecko, to koszt operacji i rehabilitacji (jeżeli w ogóle przeżyje) przekracza najczęściej wartość właściciela sprzedanego na narządy plus cały jego majątek.
Ba, nawet jak komuś poszarpie nogawkę, to często to przekracza cały majątek właściciela (nie wiem czy zauważyliście, ale im większa patola tym więcej psów, albo większe psy, o co z