Aktywne Wpisy
elzevir +350
#zalesie #gorzkiezale #januszebiznesu #wroclaw #gastronomia
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
HeteroseksualnyWlamywacz +1019
Cenа оbniży się pо wklejeniu BGmipadb. Wpisz gо pо nаciśnięciu Prоceed tо checkоut.
Cena: $164.04 (623.66 zł) + $2.30 za wysyłkę / Najniższa (Banggood): $197.99 dnia 9.9.2019
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Aliexpress - kliknij, aby wyszukać ten produkt na Aliexpress!
Powiadomienie cenowe / Historia ceny / Aktualne kupony - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Xiaomi Mi Pad 4 4/64GB LTE Global Tablet Black
---------------
[ #mipad4 #tablet #tablety #xiaomi #kuponynazywolaptopykomorki #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywood50do200]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na