Aktywne Wpisy

Frodo204872 +33
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz
StrangeGem +31
Wróciłam z randeczki. Kawaler k---a dramat jakby z tagu przegryw się urwał. Nienawiść do bab silna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning: POST Content-Length of 2247134147 bytes exceeds the limit of 947912704 bytes in Unknown on line 0" while reading response header from upstream
W fpm mam ustawione na uploady na 5GB tak samo clientmaxbody_size w nginx próbowałem już chyba wszystkiego :/
Ktoś z was miał podobny problem i go rozwiązał ?
#raspberrypi #linux #php
upload_max_filesize+post_max_size? I gugiel podpowiada takżeclient_body_timeoutMetoda prób i błędów tz zmieniałem zmienną od 100M w postmaxsize i uploadmaxfilesize
Zmiany działały bo dostawałem inny błąd z limitem aż do 2000M gdzie powyżej 2000M zmienne są ignorowane tz mogę dać i 500000M błąd o
I ew. jeszcze jedno, na pewno masz miejsce na partycji używanej przez nginxa jako tymczasową lokalizację do przechowywania plików?
jeżeli tak musisz użyć jakiegoś uploadera który dzieli upload, a potem po stronie serwera połączy