Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#alkoholizm
A co boisz się że twój niebieski weźmie udział i ktoś mu da p--o wino wódkę?
Wóda i p--o to lepsze niż jakieś bibeloty bo inwestujesz wtedy we Wspomnienia po alko jest wesoło i fajnie.
Problem to ty masz bo narzucasz swoje zdanie innym jak ci co robią wesele wege albo wesele abstynenckie bez alc
@unitrax: Jeśli potrzebujesz alkoholu, żeby było wesoło i fajnie, to to smutne trochę.
@typiara_z_wykopa: Przykro mi że a-----l kojarzy Ci się tylko z tymi najgorszymi rzeczami. Sam miałem w rodzinie alkoholika to wiem jak to jest. Ale większość ludzi jednak potrafi się obchodzić z alko i nie należy go tak demonizować.
P--o to główny napój alkoholowy Polaków a Polska jest w pierwszej trojce lub czwórce w spożyciu piwa na osobę na świecie. Mamy też teraz ogromną liczbę małych browarów. To jak się ma niby nie kojarzyć?
@typiara_z_wykopa: ale taguj #shitwykopsays
Jesteśmy piwnym krajem od 1000 lat, z krótką przerwą na PRL (i "rozpijanie chlopów pańszczyźnianych" w czasie zaborów:))
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Historia_piwa#Polska