Wpis z mikrobloga

tak po latach spamu zainatalowalem #clashroyale i to spoko gierka pay2win ale widać godziny spędzone nad tym jak złowić wieloryby z oceanu (pare grubasow płaci grube $ a karpie grosze)

goldy gemy skrzynki free bonusy z odliczaniem za tym stoi tysiąc testów AB i więcej

#gry #grymobilne #freemium
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KwadratowyPomidor2: p2w to kupowanie broni z lepszymi statystykami od zwykłych broni i nie możesz tego karabinu zdobyć w inny sposób
Znaleźć/wydropic etc.

Takim przykładem był bf Heroes

Ale tutaj możesz te wszystkie rzeczy wydropic za darmo więc nie ma tu żadnego p2w
  • Odpowiedz
@KwadratowyPomidor2: @JudaszowyBudyn: @ANDRZ_J: już nieraz się kłóciłem pisząc, że to p2w i ciągle trafiałem na zaprzeczenia. Piszą to chyba ludzie bez wyobraźni. To po prostu takie zakamuflowane p2w. Możesz dużo osiągnąć nie wydając grosza, ale zajmie to WIELOKROTNIE więcej czasu i będzie DUŻO CIĘŻEJ, niż jak będziesz płacić. Zatem całkowicie przeczy to idei f2p - w tych grach nie ma najmniejszej różnicy, czy będziesz za coś
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tamagotchi: już jeden telefon r--------m przez tą grę ( ͡° ͜ʖ ͡°) się raz w-------m że przegrywam mecz za meczem i jeblem nim o podłogę
  • Odpowiedz
@tamagotchi: @Formbi: @KwadratowyPomidor2:
Wybaczcie za wołanie ale macie może jakąś gierkę przez którą nie idzie takiej k-----y dostać xD? wbiłem 12 arenkę w 2 dni i teraz dostaję all day all night w dupę bo lvle moich kart i kinga to jakaś porażka i nieporozumienie. Słabiutki maja balans w dobieraniu graczy :(
  • Odpowiedz