Wpis z mikrobloga

A dzień dobry ogółem

Możecie mi powiedzieć jaki interes ma w tym wszystkim Monika? W dzisiejszych czasach nikt nic nie robi obojętnie tym bardziej że Major sprzedałby to mieszkania za kilka butelek nitro. A może to jest eksperyment społeczny? Monika która jest potężnym prawnikiem prowadzi kilka firm nagle zrobiła sobie przerwę na rzecz takiego menela coś tu nie gra.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
  • 9
@pavl_ na początku była teoria że chcą przekręcić strusia na kasę która rzekomo ma na koncie. A po jej zachowaniu i tym co robi bardziej wychodzi na to że to jakaś wiejska atencjuszka. Podczas rozmowy z fiodorem powiedziała coś w stylu "ja już w samochodzie była ale sie wróciła" xD
Do tego całowanie konona i sam fakt wypuszczenia do domu smierdzącego narkomana. Plus jakieś kontakty ze srawkiem który jak wiadomo jest chorym
@pavl_: jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Major ma podobno 30k na koncie. Na razie płaci jej za zakupy, ale podobno ona ma już dostęp do jego kobta youtubowego. Wczoraj Major wspomniał, że ściągnęła z jego konta 500 złotyvh. Oj będzie afera i płacz, gdy ogoli go do zera.
@pavl_: Subskrybuje kanał jednego czy drugiego około 100 000 osób... Wśród tych osób sporo różnych zaburzonych albo z różnymi dziwnymi zaburzeniami. Taki nowy zdziwiony widz jak ona zdobywa numer do uniwersum i dzwoni... Co słyszy nowy widz jak zadzwoni do Konona? - Pani, pomóż, przyjedź... Kiedy przyjedziesz? Pożycz 700zł!. I tym podobniej, więc nic dziwnego że na setki dzwoniących #!$%@?ów co któryś się nabierze i dzwoni. Jednym ze schematów "nowoszkolnych" czyli